.

.

maanantai 31. joulukuuta 2018

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille!

Ja iso kiitos kaikille meidän elämää seuranneille  ❤️

Nyt kun talossa ei ole yhtään bullmastiffia niin bullmailua jää määrittelemättömälle tauolle. Malinoisin kanssa kun nuita bullmia on paljon vähemmän elämässä. 😉 Postimiehen ja minun elämää voi edelleen seurata instagramin puolella. Meidät löytää @bullmailua nimimerkin takaa.

Tässäpä vielä kerran kaikki blogissa esiintyneet tähdet.

Se ihka ensimmäinen bullmastiffi talossa oli Bullcastle's Red Baron aka Paukku, hra Paroni, kapteeni kalmahenki. Vajaa 80kg sylikoiraa. Hänen kanssaan otettiin torkut jos toisetkin lusikassa ja opeteltiin koira harrastamisen aakkosia.Tässä välissä talossa kävi myös Santra mutta hän ei blogiin ehtinyt. Seuraavana taloon muutti Big Ida Red Like Copper aka Neksu, musta Kostaja, Nella, Mummokoira 5 vuoden iässä. Neksun kanssa sitten pääsin jo kokeilemaan kisaamista oikein tosissaan ja saatiinpa me myös agilityssä parit nolla radat!
Sitten saatiinkin blogin ehkä isoin stara Lisbethin Sweet Dream eli Kaino-Vieno, Mupelo, pömpöm, kakkis, räkis, Mummokoira ja ja ja... Rakkaalla lapsella on Super monta lempinimeä! Kainohan oli Paukun tyttö mikäli kaikki eivät sitä ole tiennyt. 😊 Kainon saavutukset taitaakin blogin lukijoille ollakkin aika selvät ... Ehkä elämäni koira kenen kanssa koettiin niin paljon elämän iloja ja suruja.

Seuraavaksi saapui the koira Umppa-Lumppa Lisbethin Be My Sunshine reilun 6kk iässä. Epäilen ettei toista samanlaista hömelöä tulee koskaa tulemaan  ❤️ Umppa eli elämänsä isolla sydämellä rakastaen kaikkea ja kaikkia, paitsi silloin kun piti saada mököttää ... Umehan oli Kainon siskon tyttö että sama suku jatkui meidän bm laumassa.

Näistä väärän rotuisista tuli taloon ekana Tärppä eli Kutinan Xepper noin 10kkn iässä. Täpälle ei niin montaa lempinimeä ehtinyt kertyä mutta pysyvät jäljet hänen persoona kylläkin jätti jälkeensä. Täpä ei meitä ehtinyt sulostuttaa (itseasiassa Täpän nimi olikin Sulo tullessa 😎) kuin niin puoli vuotta kun Tärppä piti laittaa pilven reunalle.  Täpän erikoisuus oli kuperkeikat.
Talon tämän hetken vahti onkin jo hyvin tuttu kaikille eli Postimies Pate virallisemmin A. Le Coq vom Clan der Wölfe. Postari saapui taloon noin 6 vuotiaana ja vaihtoi lennossa lajin iposta tokoon. Postimies on kyllä huipuista huipuin ja häneen ihastuu niin käyttö puolen ihmiset kuin pikku fifienkin ohjaajat  Postimies on täydellinen paketti ja onkin jo 3 vuoden aikana ansainnut lisä nimen Puudeli - Pate. 💓


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti