.

.

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äitienpäivän riehumistaTänään oli koirista varmaan huippu ulkoilu päivä. Aurinkoa ei näkynyt edes pilkahdusta ja muutenkin oli kylmän ja kostean oloista, siis mitä parhain ilma hiekkamontuilla riekkumista varten. Aloitetaan tän kerran kuvapläjäys poseilla. Kaikilla tuntui olevan oikein ryhdikäs olo tänään, jopa Paukkukin jaksoi patsastella oma aloitteisesti useita kertoja. Tytöt nyt taitaa poseeraamisen taidon ihan luonnostaan!

Sitten päästäänkin itse riehumisiin... Kainon loma on toiminut enempi kuin hyvin. Nti alkaa jo revetä liitoksistaan. Useampi lelu on kotona suolistettu ja lenkillä sammaleet/hiekka pöllyää kun nti ampaisee vauhtiin. Tänään osansa saivat mummi ja iski-mies tasapuolisesti. No mummiin ei uskalleta ihan koskea, mutta kyllä "äkkilähtö-leikki" on sitäkin mukavempi. Peliin kuuluu, et Kaino hieman vaanii mummia ja mummi sit antaa lähdöt. Kilpajuoksuun Neksu ei enää suostu, kun juniori tuppaa voittamaan... = ) Paukku saa sit ihan täydeltä laidalta, mutta taitaa se toimia nykyisin myös toiseen suuntaan.

Tänään myös hieman "bodattiin" tulevia näyttelyitä silmällä pitäen. = ) Tosin Kaino hoiti juoksemisen ihan oma aloitteisesti, mäkiä juostiin ylös alas ennen kuin valmentajat ehti edes namipussia avata!Mutta Neksu se tietää kuinka lenkeistä otetaan kaikki ilo irti! Kun on ensin laitettu lauma ruotuun, niin sitten ehtii hieman nautiskelemaankin. Tässä muorin tyylinäyte!


2 kommenttia:

  1. Oot saanu blogin aikaiseksi hyvähyvä :)
    Hienoja kuvia laumasta, suukkoja täältä niille kaikille :)

    VastaaPoista
  2. Heipsan :) tosiaan löysin minäkin tänne ja katsotaan onnistuukos tämä kirjoittaminenkin, pian nähdään kullannuput .)

    -Miia-

    VastaaPoista