.

.

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Poksu poksautti

Tänään oli sitten Poksun harraste päivä ja kävimme virpiniemessä näyttelyssä. Mummi oli ihan fiiliksissä, kun oli päässyt töihin. Häntä jaksoi heilua koko päivän ajan kehästä ryhmiin! Ihana nähdä vanhus niin iloisena. Kotiin viemisiksi saimme 4 pystiä, oli kuulema päivän ennätys määrä kun hain niitä toimistolta. = ) Neksun tulos VET ERI1, ROP, ROP-VET, SERT ja näin ollen Neksusta leivottiin FIN MVA 10.5 vuoden iässä! Tuomarina oli Katrin Lahi. Saimme häneltä ison halauksen, kun kuuli valioitumisesta! = ) Myös kehän laidalta tuli kehuja, kun mummin ikä paljastui...

Tässä ensin poseerausta kehässä.Sitten siirrytään jo paras narttu kehään. Vasemmalla kisakumpani Para bull warum ich (toivottavasti muistin nimen oikein, kun lunttasin sen naapurin luettelosta). Heillä tulos NUO eri1, PN2 ja vara-sert.
Ryhmissä ei sitten isompaa menestystä tullut, mutta mummi jaksoi esiintyä molemmat ryhmät iloisesti. Vet kehässä tuomari pitkään vertaili Neksua ja viereistä portugalinvesikoiraa, mutta päätti sijoittaa sitten sen. No meilä ei hymy hyytynyt edes siitä, olihan Neksu putsannut pöydän kehässä. = ) Ehkä jonkin sortin ennätys tämäkin valioitumis ikä... Tässä Poksu neidin liikkeet veteraani kehässä, ja häntä heiluu!!! ; )
Loppuun vielä hieno arvostelu:Erinomainen tyyppi ja koko. Ikäisekseen erittäin hyvässä kunnossa.Hyvä runko.Tälle tyypille riittävä luusto. Erinomainen liikkuja ikäisekseen. Hyvä luone.

3 kommenttia:

 1. WOOWWW
  Ei voi muuta sanoa kuin ONNEA Neksu on super-mummo!
  Teidän perheessä noita ennätyksiä rikotaan joka koiran toimesta!
  Tuhannesti onnea!

  VastaaPoista
 2. Suuret onnittelut huippuparille! nyt äkkiä lehteen valioilmoitusta menemään :) ihan mahtava saavutus tuossa iässä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos! Kyllä täällä vieläkin ihan fiiliksissä ollaan. Josko mummi nyt jäis eläkkeelle oikeasti??? ; )

  VastaaPoista