.

.

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Ei tullu mainetta....

Lauantaina käytiin sitten SM kehissä kokeileen onneamme. Tällä kertaa ei mainetta ja menestystä tullut, mutta kaiken kaikkiaan olen Kainoon tosi tyytyväinen. Tiedossahan oli ettei nti vielä ihan kisa iskussa ole, mutta hommat hoidettiin häntäheiluen ja innokkaasti. Vielä kun häiriö herkkyyttä on, meni 3 liikettä nollille. Kainolla oli muuta ajateltavaa ja katsottavaa. Tarkemmat virhe eritelyt tuloslistassa.

Kisa aamu oli sateinen ja kun eka ryhmässä olimme saatiin liikkeet suorittaa sateen säestämänä. Ekaa kertaa kun olimme liikkeellä hieman oli sählinkiä valmistautumisissa. Olimme numerolla 5, mutta välistä puuttuikin 2 koiraa, joten olimme nro 3! Ekaan kehään mennessä ei vielä ongelmia ollut, mutta toiseenkehän tuli jo kiire, eikä meillä ollut noutokapulaa!!!! Olin laskenut, että ehdimme sen rauhassa hakea.... No onneksi oli puhelin mukana niin soitto kavereille ja kapula saatiin ajoissa kehänlaidalle. Valmistelut tosin jäin hieman vähiin... En tiedä johtuiko häiriö herkkyys nyt siitä... No harjoittelun puutetta! ; ) Lähihäiriön sain treenattua, mutta nyt ongelmaksi muodostui kaukana tapahtuva massasta poikkeava liike. Siitäkin lisää tuloksissa.

Itsellä ei kameraa ollut mukana sateesta johtuen, mutta TOKO SM sivuilta löysin meistä pari paikallaanmakuu kuvaa. Kuvaajana kehäkuvissa siis KimmoP.

Tässä siis kehästä. Olemme juuri päässeet omalle paikallemme, Kaino tuossa keskellä leveimpänä.
Tässä ollaan jo tosi toimissa ja ohjaajat piilossa. Kaino 4 vasemmalta.

Sitten vielä pisteiden jako.
Yövyimme kilsan päässä kisapaikalta mökeissä. Tässä meidän kämppis Stara. Stara olikin nimensä mukainen ja oli joukkueemme menestyjä 1 tuloksella! Onnittelut!!!
Tässä väsynyt kilpailija.
Leirintä alueella oli upeat lenkkeilymaastot, joita käytimme hyväksemme ahkerasti! Ensin hieman patsastelua.

Sitten kahlailua ja uintia. Kainosta on tänä kesänä kehkeytynyt oikea vesi peto! Missä vettä siellä Möpö kisuamassa. Dami ollutkin tänä kesänä kovassa käytössä!! = )

Loppuun sitten tulokset. Tuomareina oli kehässä1 Taru Torpström (liikkeet 1,5,8,9) ja kehässä2 Anne Nokelainen (liikkeet 2,3,4,6,7,9). Tuomarit oli kohtuu tiukkoja, mutta linjat piti. Ainoa mitä ihmettelin 2 kehässä oli tuomarin arvostelu noudossa ja seuraamisessa. Noudossa lähti pisteitä pienemmästäkin ja seuraamisessa välillä jäi sakottamatta aika räikeitäkin virheitä... Mietimme, että oliko hänellä jäänyt joltain sakottamatta joku, koska ainakin loppu kehissä seuraamisessa sai anteeksi aika paljon... Alussa arvostelu oli tiukempaa, mutta asianmukaista.

Paikallaanolo 9 (olin kuulema kurkannu piiloonmennessä???. Käännyin kyllä katsomaan juuri piiloon mennessä, mutten kyllä kurkkinu piilosta...)
Seuraaminen 8,5 (ihan ok. Kaino vähän hätkähti, kun naapuri kehään annnettiin raikuvat aploodit ja hurraukset. Samoin oikealle käännökset oli väljiä)
Maahanmeno 0 (Niin se oli upea seisominen...)
Luoksetulo 0 ( Siel oli se papparainen potkulaudalla... Sieltä se tuli ja sine se meni.... Eli tuplakäskyt molemmissa luoksetuloissa, mutta se pysähtyi!!! ; ) )
Seisominen 7 ( joku kumma mutka liikkeelle lähdössä ja istumisen ennakointi)
Nouto 8,5 (Turppaat taas pöllysi! = ) Takaisin tullessa ravasi puolet matkasta)
Kaket 0 (niin ja liikkuri häytti naapurissa ohjatun kapuloita... Oli kuulema näkyny katsomoon asti kun nti katsei maisemia. = ) = ) )
Hyppy 7,5 (Hypyn takana oli jotain ihania mustia lima klönttejä joita tiety jäätiin haisteleen. Onneksi maltoin ja annoin toisen istu käskyn vasta kun haistelu loppui. Nti oli juuri tekemässä jojoa kun kiljahdin "sit". Pysähtyi hyvin, tosin naama kiinni lankkuihin. Olin varma ettei siitä enää takasin tulla, mutta puhdas suoritus sivulle.)
Kokonaisvaikutus 9 / 7 eli 8

Yhteensä 98pistettä. Eli jäimme 2 pistettä 3 tuloksesta... Vielä ei ole tuloksia tullu että monenneksi viimeisiä oltiin.... = )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti