.

.

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Helle ennätyksiä

Torstaina taisi koko maa nauttia helle ennätyksistä ja me hikoilimme täällä "pohjoisessa" muun maan kanssa tasoissa. = ) Muuta urheilua ei voinut kuvitellakaan, kuin rantsu mylläystä! Dami jäi taas kotiin, joten keppi sai kelvata tällä reissulla. Hyvin näytti toimivan sekin. Vesi oli rannassa todella matalalla, mikä hieman madalsi tunnelmaa. Rumia levälaattoja oli joka puolella. Hauskaa kuinka säät muuttuvat kun tiistai iltana rannalla käydessä oli tosi kova tuuli ja vesi korkealla. Kiviä ei näkynyt laisinkaan! Tässäpä kuva saalista rantsusta:

Ekana vuorosa Kaino ja keppi tottakai! = ) Ekaksi kiitolaukkaa kepille.

Sitten rauhallinen palautus.

Tää on MUN!!!!!! Päättäväinen ilme tytöllä...; ) Täytyy varmaan paljastaa, että tarvittii useampi käsky ja hieman vääntöä, ennenkuin tuo toko-hirmu suostui luovuttamaan. Juuri kun kamera nappasi kuvan nti irroittui otteen... Ilme on kyllä kuvaava.... Tää rotuhan ei tykkää käyttää leukoja... = )=) =)

Lopuksi ratsastetaan auringon laskuun = Kiireellä keppiä hakeen!
Sitten vuorossa Paukku the rantajellona.
Pientä sheikkausta...
Ja tietty kärkien kostutusta -> Paukun käsitys uimisesta.
Sitten vielä mummin rantaleikit. Nouto kiinnostaa EDELLEEN!!!! Tää on jo ennätys.
Sit vain kahlailua arvolle sopivasti.


Paukun vointi on jo hyvä. Ruoka alkanut maittamaan aamuin illoin, mutta vielä muutamaa kiloa kaivattaisiin. Tortaina kävimme kontrollissakin ja hyvältä näytti! Josko talveksi herra olisi jo iskussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti