.

.

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Monttuilua ja tilitystä

Tänään oli jälleen SM treenejä ja saatiin kavereiksi toinenkin ryhmä. En ole kaikista muistanutkaan tänne laittaa tunnelmia ja nyt harmittaa etten.... Nekun on menny hyvin.... tänään ei niinkään hyvin....

Päätin ottaa vain liikkeiden alkuja häiriöllä eli onko valmista? ja käsky ja heti palkka. Kaino otti häiriötä ihan prkleesti! Kuppien kolistelut vielä meni, mutta metallien kilinä olikin jo liikaa. Korvat taakse ja katse kaukaisuuteen varsinkin kaukoissa. Huoh... No onhan tässä aikaa, täytyy nyt näyttely alueilla ottaa häiriö treeniä oikein urakalla!. Totta kai kun lähdin kentältä mielimaassa, tuli heti tielle päästyäni maailman hienoin mali vastaan. Kyllä välillä tuntuu, että universumi kettuilee oikein kunnolla!!!! = ( Mutta huomenna uusi päivä, ja onhan nämä treenit taas liian kivasti mennykki.

Tässä sitten jo monttu tunnelmissa tämä minun rikkinäinen harrastusväline... ; )

Mummi kävelyllä.
Ja napujemmari Paukku. Paukku porskuttaa jo erittäin hyvin. Ruoka maistuu jo hyvin helteestä huolimatta. Liikkuminenkin paranee päivä päivältä. Jopa portaat päästään alaspäin jo kohtuu kivasti!
Tässä kielten ulkoilutusta.
Loppuun kuvaa taas Kainon uniasennoista. Alkaa tyttärellä olla jo yhtä laaja unigalleria kuin iskillä aikoinaan; ) Ehkäpä se sivusto pitäisi taas puhaltaa henkiin.... Tosin edes iskimies ei ole jaksanu nähdä näin suurta vaivaa kasatakseen unipaikkaa. = )

3 kommenttia:

 1. Soon sellasta päätä seinään hakkaamista näitten pöllvästiffien kanssa treenailu välillä.. ;) kyllä se sitten antaakin kaksinkerroin iloa takaisin, kun tulee onnistumisia! Mulla onkin nyt molemmat "korjaustauolla", Darralla motivaation keräyshetki ja Turbolla lääkekuuri.

  Onneksi on tuo aussienpenneli tuossa kasvamassa, jolla ei (toivottavasti) niin herkkään lopu into työntekoon :)

  VastaaPoista
 2. Jos yhtään lohduttaa kaverin aussi on toivottoman laiska treeneissä = ) = ) = ) = )Mutta poikkeukset vahvistaa sääntöä!

  Täytyy kyllä näistä ongelmista katsoa peiliinkin kun häiriö treenit jääny vähemmälle... Eihän semmosia tarvii treenata missä vähänkään epäilee että vois olla ongelmia. Treenithän voi mennä ihan pilalle moisesta. ; )Tänään sit suunnittelin et mennään ihan keskustan torille tokoileen...

  VastaaPoista
 3. Älä nyt vaivu epätoivoon :) mun kokemuksen nää on aika "tuurilla käyviä" eli toisena päivänä voi kaikki mennä pieleen, ja toisena taas ihan nappiin!!! kyllä ne tietää mitä pitäis tehdä, mutta ku aina ei jaksa ;)

  VastaaPoista