.

.

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Oulu ja Jällivaara

Tämä viikonloppu kului sitten näyttelyissä. Ekana oli vuorossa Ruotsi ja Jällivaara. Siellä tuomarina oli Colette Muldoon Irlannista. Ilma oli sateinen joten kuvia emme viitsineet ottaa. Menestystä ei tällä kertaa herunut ja tuloksena pun-nauha eikä saatu SA.ta. Olimme oman luokan toisia. Kehässä oli myös harj.arvostelija ja kuulin kommenttia että olisi liikaa bulldoggi. ; )

Tässä arvostelu:
Good black mask & pigment. Correct dark ??? eye. Nice broad ???skull. Well set ears. Nice square head. Good bone. Compact body. Good broad level topline.

Sunnuntaina oli sitten kotikisat Oulussa ja päivä oli täysin eilisen vastakohta. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja tuloksena oli ROP ja CACIB! Ilmoitettuja koiria oli 10, mutta paikalla oli 7, 2 urosta ja loput narttuja. Kaino oli todella elementissään ja tuomari oli näköjään myytyä miestä meidän duracelin edessä. = ) Ryhmässäkin käytiin, mutta perinteisesti kiitos ja kumarrus tyyliin. = )

Tässäpä puolestaa Oulun arvostelu, tuomarina oli Jo Schepers, Alankomaat.
Two years, four months. Very friendly bitch. Strong build. Massive head. Good folded ears. Dark eyes. Lovely expression. Good forechest. Very good ribs. Good angulations. Straight legs. Good feet. Very nice coat & condition. Good moving & showing. Lovely temperament.Tässäpä oiva esimerkki Kainon kehäkarismasta.... Oikeesti tuo koira on sekasin.... = ) = )= )


Tässä sitten asetellaan tassutkohdilleen

Ja sitten vain patsastellaan
Tottakai namejakin saatiin! Suu auki ja automaatti päälle...
Parasnarttu kehää


VSP Bullbugbears Peeveli ja ROP Lisbethin Sweet Dream

2 kommenttia: