.

.

lauantai 25. syyskuuta 2010

Nyt irtoo

Eli kerrankin treenit on menny putkeen! Vire siis löytyny. Tunnari ollaan hiottu kisakuntoon hyvällä menestyksellä, joka kerta on oikea tullu oli sit kyseessä kapula, keppi tai käpy!! Mä olen NIIIIIN onnellinen. No palautuksessa on vielä toivomisen varaa (tahtoo puottaa turhan ajoissa), mut se kyllä korjaantuu ku saadaan varmuutta.

Luoksetuloakin kokeiltiin agi treenien välissä ja hopsaa sekin onnistui. Tietty aina jotain on eli nyt tultiin ravilla, mut topit ja tiputukset nappiin. Niin ja vipa pätkä laukalla! Siitä voi olla onnellinen. Itseasiassa sinä iltana meni kyllä agitkin putkeen. Mami vaan perus toko ihmisenä ei ymmärtäny, et vaikka heittää lelun voi oma liike jatkua... Koutsi luovutti neljännellä kerralla et saatiin loppu treeni kasaan = ) =)

Sit is-uppi on kakeissa ollu viikon aiheena ja siinäkään ei moittimista. Tänään jo hienosti tarjottiin moista! Matka on vain vielä lyhyt, mutta laitetaan tekniikka ekaksi nappiin ja sit matka tuleekin kuin itsestään.

Saatiin peruutusaika Kaisalle ja jumihan tuolta löytyi. Takatuupparit oli jumissa. Täytyy kuulema tästä lähin lämmittää Kaino metsälenkeillekin! Mulla on siis se staffi bullmastiffin ruumiissa. Pentuaikana staffi ihmiset meille vinoili, kun neidillä oli sen verta liukkaat liikkeet. = ) Treeneihinhän me lämpätään aina oli kyseessä toko tai agi. Mutta huomaa kyllä et nti on ollu nyt "rauhallisempi". Ei siis ehkä liikkeessä, mut levossa. Vielä kuite hieron linimenttia lihaksiin.

Vanhukset ovat olleet kunnossa. Jopa Mummi Neksu käyny pitkiä ja reippaita metsä lenkkejä Paukusta puhumattakaan. Herralla olisi virtaa kuin nuorena konsanaan. Ei tahdo mami pysyä pojan perässä. Kiloja tullu nyt sopivasti takas sairastelun jäljiltä, vielä ehkä kilo tai kaksi, mutta hyvältä alkaa jo näyttämään. Täytyy varmaan taas laittaa Paukku linssi luteeksi. Ilmat ei ole kyllä olleet hirveän kuvaukseliset, vettä tullu joka päivä... Siitä seurauksena et isojen sänky ollu mullin mallin lähes joka päivä. Eräänä päivänä oli herra jopa repiny lakanan riekaleiksi kuivaa makuupaikkaa kaivaessa! = ) Peitot oli yhtenä mytynä kasassa ja tosiaan pohjimmainen lakana päreinä... HUOH!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti