.

.

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

treeni kuulumisia jälleen

Noo niin.... Nyt kun sain vihdoin koiran ilmoitettua kisoihin niin se menee rikki!! Arghhhh.... Vielä alku viikon Kaino oli supertykki. Varasteli luoksetulot yms "vauhti ongelmia", mutta työ maistui. Tämän hetken tilanne on sit tämä: Ei huvita, ei jaksa ja lihaksetkin jumissa. HUOH. Pitäiskö hommata joku helpompi harrastus?? No viikko aikaa saada homma taas pakettiin. Selkää hoidettu nyt kotikonstein linimentillä ja botilla. Alkaa olla jo parempi! Taisi mupo-pallon löytyminen olla virhe. Epäilen et juuri tuota palloa jahdatessa on jumit tulleetkin. Mikäli mupo-pallo ei ole kaikille tuttu niin Kaino rakasti kyseistä viritystä nuorena. Kyseessä siis musta tennispallon kaltainen pallo jossa kiinni vinkuva karvainen häntä. Vielä itse lisäsin siihen pitkän narun mistä hyvä vetää lelua. Sitä sit saalistetaan villisti. Pitäisi saada melkein videota kyseisestä saalistuksesta, sen verta outoihin loikkasiin se pikku bullmarin saa venymään! = ) Tällä viikkoa jääny sitten treenit vähemmälle. Voi tietty olla hyväkin juttu niin ei ole koira sit ylikunnossa lauantaina.

Vanhukset voineet olosuhteisiin nähden hyvin. Neksu ollut tykkinä akupunktioiden jäljiltä. Nyt päästäänkin normirytmiin eli käydään kerran kuussa hoidattamaan jumit pois mummilta. Suosittelen kaikille jos koiralla jumeja. ainoa haitta puoli Kaisalla käynneissä on et tottuu et apu löytyy jos jotain sattuu, mutta jonot on vaan pitkät! No se ei ole helppoa olla suosittu = ) Täytyykin jokupäivä ottaa kamera hoitoon mukaan niin saa kuvia tänne miltä kyseinen operaatio näyttää. Meillä kaikki koirat rakastaa käydä hoidoissa. Maataan reporankana ja kuorsataan hoidon ajan.

Paukku pääsee sit ti lääkäriin hakeen uuden sterilisaatio lääkkeen. Vanhat potkii vielä mutta vaikutus alkaa jo heikentyä, mutta täytyy sanoa että nämä juoksut meni ohi melkein huomaamatta. Vain parina päivänä (tod.näk. tärpit) Paukku jaksoi avata laulujänteitä. Ennenhän meillä huudettii 24/7 viikko. Siinä kyllä alkoi usko loppua. Huutoon ei auttanu vaikka Paukku meni mummolaan hoitoon vaan jatkoi siellä samaan tahtiin! No Paukku onkin tosi mies! ; ) Tietty herra nytkin oli kiinostunut hajuista yms mutta käytös oli miljoonakertaa rauhallisempaa kuin ennen. Herra jopa nukkui välillä. Sitä taas saa soimata itseään kun ei aijemmin ole hoitanut asiaa kuntoon....

1 kommentti:

  1. toivottavasti olette teräskunnossa tokokisoissa!!! Niin tuttua Titon kanssa nuo lihasrevähdykset :( se iso ruho ja riekkumiset ja kaikenmaailman äkkiliikkeet ja voltit ei vaan sovi yhteen :(
    me kokeillaan perjantaina todennäköisesti akupunktiota, jos tito on edes minuutin aloillaan (että mua hävettää). voisin muuten ottaa kameran mukaan, tosin kuvaaminen taitaa olla mahdotonta ku yritän pitää duracelia toisella kädellä aloillaan. välillä pitää katos nousta pusuttelemaan hierojaa :)

    VastaaPoista