.

.

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Tessan kans treffeillä

 Tänään pääsi Kaino piiiiitkästä aikaa Tessan kans treffeille. Edellisestä tapaamisesta onkin jo kulunut aikaa. Mukavaa tuntui tytöillä olevan, vaikka tälläkertaa ei niin kauheasti leikittykään. Meidän Muposta on tullu tommonen tosikko matami ; ) Näin näyttää veteraani tytöt pitävän vauhtia yllä nuorten pitäessä perää!

Tänään sääkin suosi tapaamista. Aurinko porotti taivaan täydeltä. IHANAA!!!! Vaihtelua tähän ikuiseen syyssateeseen. Koska keli oli hyvä, nappasin kamerankin mukaan. Tässäpä saalista.

Eli tosiaan se oli vetsku Tessa joka piti vauhdista huolen "juniorin" patsastellessa.


Tässä sitten yksilö kuvia. Ekaksi Tessa vauhdissa. Rva veti sellaisella vauhdilla ettei kameran kanssa tahtonu pysyä mukana = )

Meidän Möpö sitten tallusteli maisemia katsellen. Taisi tyttö möksöttää, kun on uusi lämmittely sääntö tullusotkemaan hyvät riehumiset. Autosta kun pääsi oli vauhtia muille jakaa... Hihnassahan osataan kulkea kauniisti. Siitä kun pahin höyry pääsi ulos, malttoi tyttö kävellä kauniisti vierellä kontaktia pitäen. No se vaihde jäi sit päälle loppu lenkiksi... Taitaa olla toko koiran vikaa ; )

 
Kaino löysi kepin joka oli niin laho et hajos heti kun otti suuhun. Onneksi mukana oli Tessan mami Sanna, joka löysi Kainolle uuden hienon kepin. Täsäpä ylpeä kepin omistaja.

Jäimme myös hetkeksi katseleen, kun naapuri montuilla oli vinttikoirien maastorata. Hauskan näköistä touhua. Meilkein teki mieli lyöttäytyä mukaan treenaan ensi kuun kiihdytys kisoja varten!

Isoilla oli myös kiva päivä kun pääsivät käymään "mummolassa" syömässä kaksi pakettia nakkeja!!! Siitä ei elämä taida bullmastiffin mielestä paremmaksi muuttua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti