.

.

lauantai 2. lokakuuta 2010

Viikon kuulumiset

Taas on aktiivinen treeni viikko takana. Maanantaina Kaino sai olla mallikoirana "oppilaille" . Otettiin kaikkien luokkien hypyt. Hieman jännitti miten alon hyppy menee, mut siitä selvittiin hienosti. Kohtalon ivaa, sillä avon hyppy kierrettiin takas! Ei aijemmin ole moista ongelmaa ollut!!! No hyvään saumaan tuli, kun virheiden kautta on helppo opettaa asioita ; ) Tunnin jälkeen oli omat treenit ja otettiin hyppynouto ja ruutu. Kumpainenkin meni hienosti. Otin pari pala treeniä ja sit kokonaiset. Mummikin oli mukana ja sai ottaa pikku pätkät seuraamista, topin ja luoksetulon. Voi sitä tekemisen riemua!!! = ) =) Neksu on nykyisin NIIIIIN iloinen kun pääsee töihin!

Keskiviikkona olikin litilätin vuoro ja Kaino loisti jälleen. Nyt on saatu sekin laji kondikseen. Tehtiin tiukkoja käännöksiä ja merkkaaminenkin sujui. Ei olla moista koskaan agissa kokeiltu, mutta nti pääsi juonesta heti kiinni. Merkkamisessa ohjaaja käy näyttämässä estesarjan päässä mihin koiran tulisi päätyä, jolloin ohjaaja voi itse ohjata jo toiselta kantilta koiran tietäessä mihin päin lähtö suuntautuu. Olin niin ylpeä Möpöstä, tokossa merkkaus (esim. merkin) takana ei ole onnistunut.

Perjantaina olikin Activen treenit pitkästä aikaa. Alkuun otettiin peppu/selkäjumppaa "pupu" asennossa (koira istuu pyllyn päällä etujalat ilmassa) josta koira ohjattiin seisomaan takajaloilleen ja samaa reittiä takas. Kaikesta epäilyksistä huolimatta Kaino suoriutui hienosti. Täytyy kyllä myöntää ettei alastulo ollut ihan yhtä hallittu kuin ylöspäin meno, mutta bullmastiffille minusta aivan mieletön suoritus tehdä liikerata rauhassa ja harkiten. Sen jälkeen otettiin paikallaanolo treenejä pareittain. Eka parin kanssa otimme kuonot vastakkain (n. metrin välillä), sen jälkeen pyllyt vastakkain ja lopuksi ihan vierekkäin. Kaino oli todella hienosti. Jopa maahanmenot oli normia nopeampia. Seuraavan parin kanssa otimme samanlailla naamatusten, mutta kävimme seisomassa naapurin koiran vieressä. Samaan aikaan Jenni häiriköi viereesä ja takana. Siinäkään ei Kainolla ilmekään värähtänyt! Otimme myös vierekkäin ja kiersimme koiria ympäri. Sitten vuorossa oli hyppynouto. Kokeilimme tosi pienellä kapulalla ja se ei ollut ongelma, mutta esteen kierto ongelma tuli jälleen... Mistä lie sen nyt keksiny... No kolmannella kerralla suritus tuli oikein. Otimme myös muutaman pienen korjaus vinkin sivulle tuloon ja niitä treenasin itsenäisesti. Koiran tullessa kohti otin pari askelta taaksepäin (normisti ottanu kun kiertää ja jäämässä vinoon), toimi hyvin. Epäilen et tuolla konstilla saadaa noudon perusasento kuntoon. Loppuun otin pari kaken istu-uppi ja istu-nouse kerta toistoa n. 8 metristä. Niissäkään ei valittamista. Nyt on saatu oikea työvire takaisin. Toivotaan että se säilyy:

Lauantaina oli sit harrastuksia ilman koiria (jos ei metsälenkkiä lasketa = ) ). Seuralla oli epikset ja kävin liikkuroimassa kisat. En taas muistanutkaan kuinka kivaa se on. Kurseja odotellessa. Tuntuu aika kortilla olevan noi liikkuri koulutukset koko suomessa... = (

1 kommentti:

  1. Hikeä puskee kun teidän aktiivisesta treenailusta lukee :)
    Ja ilman muuta Sanna liikkurikurssille, susta tulee loisto liikkuri !!!

    VastaaPoista