.

.

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

7 x 0, vaihtaisinko lajia?

Noo niin jälleen... Minulla on siis sisäinen kelpie harrastekoirana.... Onhan se mukavaa, kun yhdessä ja samassa paketissa saa monta eri rotua! = )

Kävimme siis Kannuksessa viihdyttämässä yleisöä ja Kaino totisesti antoi kaikkensa! Tuloksena oli siis 7 x 0! Jos kyseessä olisi agi niin tässähän ihan ylpistyisi, mutta ei kyllä me TOKO koitetaan harrastaa. Tällä  kertaa halli oli todella hieno ja järjestelyt mukavat. Ainoa miinus oli että hallissa oli KUUMA! Hiki vain virtasi kehässä ollessa.
Paikallaan olo meni ihan kivasti, mutta kuumuudesta johtuen meni Kaino heti lonkkaan josta tiesin ettei se sieltä sit nouse. Tulos 7 kaksi käskyä ja vino rintamasuunta.
Seuraaminen oli jotain kauheaa. Selöntakaa kuului kauhea läähätys ja Kaino raahusti eteenpäin elkein "tännä kuolee läähikseen". Lopussa tulleissa sivuaskelissa nti sit piristyi ja ne olivatkin sitten hienoa antia! Tuloksena 6.
Mutta sitten tulikin tasainen 0 putki ja tuo koira alkoi kiihtyä kelpiemaiseen tyyliin kisan edetessä enemmän ja enemmän. Liikkeestä istu oli vielä nahkea ja istuminen venyi ja venyi. Päätin sit nollata liikkeen ja pysähdyin ja annoin käskyn. Hissi vei pepun hitaaasti kohti maata...
Seuraavana luoksetulo ja tuo koira veti niin hienon läpijuoksun ku ikinä. Hieman toppi kohdissa empi, mutta vauhtia tuli heti lisää. Siis tulos 0.
Rutuun vedettiin TÄYSILLÄ ja hienosti topattiin keskelle, mutta se olisi pitänyt olla maa... toinen käsky ja nti ravasi häntä heiluen mun luo! Siis oikeesti... Mä en kestä!
Hyppynouto. Tässä kohden jo röyhistelin rintaa et bravuuri... pisteet kotiin. Alku menikin hienosti. Kaino lähti kuin ammus kapulan perään, hieno pudas otto, laukalla esteelle takas ja ponnistus vaiheessa oikein naamasta näki et "tää kapulanhan on painavampi ku normaalisti". Kaino oikein viskasi sen olan yli ja täysillä perään. Sitten vain laukalla palautus. HUOH. Pipakin (tuomari siis) kommentoi et "oliskin ollu turhan helppo" = ).
Metalli noudossa ajattelin et nyt ei ainakaan mene mikään vikaan. Taas alku hieno ja takas tullessa alkoi nakella kapulaa mun jalkoihin  ja mielissään aina uudelleen suuhun.... Siis taas 0...
Tunnari, joo enää en edes toivonu mitään. Alku haku sujui kivasti mut sitten neiti oikein mylläsi kapuloiden keskellä ja potki niitä hujan hajan ja toi tietty väärän... Siis treeneissä on tullu nyt AINA oma! Ja siistillä nenä työllä.
Vipaksi kaket ja siellä tehtii juu kaikki vaihdot, mutta yhtäkään ei käskynmukaista liikettä! Ihan  mielissään vaan vaihteli niitä asentoja. Ja lopun perus asentoon oikein hypättiin!
Kokonais vakutuksesta saatiin sit huikeat 8,5!!!!! Koira oli alun jähmistelyn jälkeen huippu vireessä = )= ) = ) Yleensähän se tahtoo näillä mennä toisinpäin eli vauhti hyytyy loppua kohden! Siksi siis meillä kelpie!

Noudot taitaa nyt saada selityksen ti activen treeneistä kun tehtiin vauhti noutoja. Kapula haku ja samantien lähetys uudelle. Taisi jäädä neitosella päälle toi roiskinta. Kehuja saatiin yleisöstä paljon. Ohjaajan asenne oli ollu kuulema hieno kun vaan kikattelin ja hymyilin kokoajan. No ehkäpä siperia on opettanu niin tuo hermo ei kyllä ihan pienestä mene! Ja mitä muutakaan sitä voi tehdä kun pikku koira on NIIIIN itseään täynnä ja antaa palaa täysillä!!!! Illalla kun kävin ilta lenkin Kaino oli tosi rintarottingilla. Luuli varmaan voittaneensa koko kisan. Senverat ylpeen näköistä meno oli. Myös Kaino sai paljon uusia "faneja"... Josko palkinto hyllyyn otettaisiin joku viihdytys pokaalikin niin saataisiin mekin jotain. = )

Tässä siis taas ihana kisatarina. Tammikuussa olis jälleen tarkoitus koettaa mistäpäin tuulet nyt puhaltaa. Sitä kun ei koskaan tiedä!

1 kommentti:

  1. Hihh kuulostaa hyvälle :D
    Kaino viihdyttänyt porukkaa ihan täysillä. Seuraavalla kerralla sit sama vauhti ja täydet pisteet :) Tsemppiä reenaamiseen!!

    VastaaPoista