.

.

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Joulusta on nyt selvitty

Huh huh... Kyllä noi juhlapyhät on raskaita. Herkkuja tulee syötyä ihan liikaa ja unen tarve alkaa jo muistuttaa bullmastiffien unirytmejä. = )

Pakettaja tuli tietysti tänäkin jouluna koiruuksile oikein vinopino. Kaisalta (meitin koiruuksien fysio) ja Pirre-tädiltä tuli possunkorvia ja Pirre oli tietysti muistanut vielä leluillakin. Kaino sai uuden siilin, kun mami onnistui vanhan suokkarin treenatessa heittään kinokseen, eikä me sitä löydetty vaikka kuinka etsittiin. Ilmeisesti Pirrellä ennustajaeukon vikaa, sillä paketit tuli meille jo ennen kuin vanha siili katosi. Paukku sai taas pienen pienen pehmon. Se onkin sen veran pieni, että hukkui jonnekin patjojen väliin heti aattona. Josko seuraavassa suursiivouksessa löytyisi. Pirjo-mummi olikin muistanut hienoilla pehmotennareilla, molemmille omat. Ja tietysti isomummikin oli makkarapötköt lähettänyt! Eli selvästi oli koiruudet kiltisti olleet myös muiden mielestä! = )

Tässä Kaino uuden siilin ja tennarin kanssa. Tennareista onkin tullu suuret suosikit molemmille.

Paukku joutui käymään joulusaunassa ja herra oli sitä mieltä suihkun jälkeen että paleltaa!!!! Niinpä Paukku sai käpertyä koriin ja peittot päälle että tarkenee. Tennarin kanssa onkin kiva makoilla.
Kaino sai myös uuden hienon Aatu-pannan. Meillä yleensä valjaat käytössä, mutta panta oli niin ihanan pehmeä (nahka vuorauksella), että kyllähän se activelta tarttui mukaan. = ) Kyllä nyt kelpaa neidin litilätiinkin mennä (siellä tullu pantaa enempi käytettyä, ku tuo puolikirkka helppo pukea ja riisua). Sain myös joulun aikaa vihdoin ommeltua agiin takin samalla mallilla ku jäähdytystakin. On sit nopea pukea ja riisua ratojen välillä, kun tarrat edessä ja mahaläpässä.

Kun tein säädöt hieman isommalla säätövaralla menee sama takki myös iskimiehelle. Toimii hyvin BOTin alla lisälämmikkeenä paukku pakkasilla. Niitähän nyt riittänyt koko maassa enempi kuin tarpeeksi! Paukku ei ilmeisesti tuosta salamalla kuvauksesta liiemmin pidä... Ilme kertoo... Tai sit vain nolottaa kun "alusvaatekuva" netissä. ; )

Koska jouluna tosiaan saa levätä, on telkka huoneen sohva ollu tehokäytössä. Siihen kun saa tulla "raitaosiolle" mukaan mamin kaa.

Noooo tästä säännöstä tunnutaan joskus hieman olevan erimieltä... Tämmöisen kaksikon löysin eräänä aamuna. Missään muualla tämä kaksikko EI nuku näin tiiviisti = ) = ) Mutta huom. raitaosiolla ollaan!

Nyt saakin odotella uutta vuotta. Tänä vuonna se taitaakin olla rauhallisempi kun mummia ei enää ole. Neksu ei pitänyt raketeista ollenkaan ja meillä oli kyllä kaikki telkut ja radiot täysillä 12 aikaan... Jos korvat ei sois tällä kertaa seuraavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti