.

.

maanantai 6. joulukuuta 2010

Tessan kaa metsässä

Piiiitkästä aikaa päästiin Tessan kans lenkkeilemään. Emännät kun on muka niin kiireisiä ettei yhteistä aikaa muka löydy... Tessa on nyt toimittanut vara-mummin virkaa kun oma mummi on pois. Tytöilä oli super kivaa, mutta jossain kohdin piti vara-mummin hieman kakaraa oikaista, josta tietty ei pidetty yhtään, mutta loppu lenkki sujuikin sitten taas yhteis ymmäryksessä.

Tuo Kainon virta ei vaan ota loppuakseen. Tässä jo miettuny onkos se vähän jo yli vai onko nyt virrat kohdillaan.Kyllä koiran omistajan elämä on kysymyksiä täynnä. = ) Aamulenkilläkin oli taas sellasta puskanryskyntää et pois tieltä. Jossain kohdin tuli taas tuo "pakko saada purra jotain" ja kun iskiä ei saa, roikuttiin sit pitkä tovi hihnassa (koira ei onneksi ollu samassa narussa vaan irti), sen jälkeen sai kepit ja kortteet kyytiä. Käytiin taas lintutornillakin jumppaamassa portaita ja otettiin kaket vaihteeksi tornissa. Ekaksi Kaino oli et "HÄH?", mutta kyllä se tokoilu sit tornissakin maistui. Mahtoi vaan ihmetellä kun mami maan tasalla huitoi käskyjä. Iskimiestä ei torniin päästetä, kun sen verta on herralla huojuvaa tuo kävely välillä. Tosin ei tässä ole kauaa kun herra sinne tyynesti kapusi! Alaskin päästiin vaikka hetken mietin et täytyykö soittaa palokunta hätiin. = )

Mutta tässä pieniä maistiaisia eilisiltä treffeiltä.

Ekaksi ikivireä Tessa

Sit Mupo vaanii Tessaa

 Nyt jo pylly pystyssä et leikitään jo!!!!

 Vielä hieman mietitään et mitä tehtäis

Ei kun täysillä eteenpäin!!!

Välillä tietty täytyy hieman haistellakin kaveria.

Kuumahan tämmösessä tulee joten hieman jäähdytystä välillä. Tosin vara-mummi ei kyllä jäähdyttele, vaan vetää kokoajan vauhdilla ; )

Pientä läähistä havaittavissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti