.

.

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Voimailua ja unia

Meillä asuu iki oma HULK. Paukku lainasi tässä eräänä iltana Kainon ruokakuppitelinettä huonolla seurauksella... Kainolla kyseinen teline ollut jo pitkän aikaa käytössä eikä ongelmia ole ollut. Samoin Miialla bullmarit käyttäneet samanmoista. No möhkis aloitti ruokailun ja pari ekaa haukkua meni hyvin ja sitten teline antoi myöten... HUOH...

Eli tässä vastaavanlainen teline paraati kunnossa
 Ja tässä Paukun jälkeen. Täytyy viedä Ykä-ukille hitsaukseen. = )
 Sitten päästään bullmastiffien lempi puuhaan, unille! Kaino jo uskaltautuu silloin tällöin iskimiehen sänkyyn unille. Tosin kyllä oma punkka vie edelleen voiton.
 Tässä näyte möhkömiehen tyynyn käytöstä. Herra rakentaa itselleen hienon muurin mihin nojata. Lisä toppausta saa hyvin kaulanahasta = ) Aika usein tuohon linnoitukseen käytetään myös kaikki petivaatteet. Sekös mamia aina ilahduttaa aamuisin...
 Kaino on löytänyt uuden aitio paikan patjan päältä. Tästä näkee suoraan ketä tulee sisälle. Eli noustako vai eikö.
 Lopuksi meidän siro ja ryhdikäs näyttelytähti! = ) Jos huonommalla ryhdillä varustettua koiraa näkyy voi ilmottaa meille ; )

Kait täytyy loppuun hieman oikaista, että Kainolla on edelleen ollut virtaa niin pirskuleesti. Eilen sain vedettyä pika treenit ihan vaan patukalla palkkaamaalla! Alkaa ote olla jo aikas hieno patukasta! Ja periksi ei anneta!!! Itse asiassa Kaino hieman kutsui itse leikkimään tarraamalla mun kaulaliinasta kiinni = ) = ) = ) Mitäs siinä muuta voi kun kaivaa patukan esille ja alkaa riehua! Ja patukkaahan ei saa riepottaa jos ei töitä tehdä välillä. Paukkukin oli kiinnostunu mitä ne akat riehuu ja kun sai kunnon nuuhskaisut patukasta oli et "siis TÄN takia ku täällä porukat hilluu???" = ) Ei vissii ihan ymmärtänyt moista riemua.

Paukku sai sit puolestaa tänään omaa spesu aikaa kun kävimme Kaisalla hoidossa. Pahempia jumeja ei löytynyt, mutta laitettiin neulat kuiteskin. Herra nautti silmät kiinni kaasuja päästellen! Mukaan saatiin jumppa ohjeet, kun herran peräpäästä on lihakset sairastelun myötä hieman kaikonneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti