.

.

lauantai 15. tammikuuta 2011

Kaino ja kauhujen kabinetti osa 2

Lauantaina olimme Kainon kanssa kokeilemassa mitäs neiti tuumaa kauhean kamalasta Torkkin hallista. Vieläkin halli oli kamala (viime talvena kävimme siellä kisaamassa ja Kainosta halli oli hirvittävä, tuloksena keskeytys), mutta nyt jo saatiin hommia tehtyä. = ) Ei kylläkään tulokseen asti mutta kuitenkin.  Kyllä me tässä vielä joskus onnistutaan!! ; )

Torkkin halli on aikas haastava koirille. Kisakehän puolella on "rotko" jossa jokin korjaamo yms. Tossa kuvassa (kopsattu Torkkin sivuilta) näkyykin tuo "läpinäkyvä" aita vasemmassa reunassa. Sitten on nuo tolpat jotka peittää näkyvyttä toisaalle  ja pohjakin vaihtuu välillä. Puhumattakaan äänistä jotka kiertää ja kaikuu aikalailla... Pitäisi siis ottaa itseä niskasta kii ja varata vuoro et kävis sopeuttamassa neitiä tuonne. =)


Tässäpä tulokset ja kommentit:

Paikallaanolo: 10 (ei siis huomautettavaa)
Seuraaminen:6,5 (hallin molemman puolen molemmat päädyt oli kauheita, tolppien oikealla puolella homma sujui kuitenkin paremmin ja tietty keskelläkin, mutta vasemmanlaidan päädyissä ei ollenkaan. Jätätti kauheasti ja läähätti. Täyskäännökset tein U:na, jotta helpottaisi koiraa. sivuaskeleet yms jälleen loistavat.)
Istuminen: 0 (taas hyytyi, olimme siis siellä kauhu rotkonpuolella. Otin tarkoituksella 0 ja varmistin istumisen. Tuomarikin kehui et koulutuksellisesti hyvä valinta)
Luoksetulo: 7 (toppi hiipui ja hiipui, mutta pysyi rajoissa samoin maa hidashissi... Mutta sentään jäi vaikka palo mamin luo oli kova! )
Ruutu: 0 (ruutu oli tuolla vasemman puolen päädyssä mikä oli se kauhein. Hidasta laukkaa perille ja sit valumaan pois. .. Ei haluttu jäädä sinne yksin...)
tässä kohden oli sit tauko
Hyppynouto: 0 (ihan oma syy kun en uusinu heittoa. Kapula lensi semmoisen sähkökaapin alle ja oletin et kyllä se siitä noutaa kun treeneissä ollu hankalemmissakin paikoissa haku, kulmien takana, pöydän alla yms. Mutta ei, liian oli pelottava kaappi... Töitä tyttö teki kyllä kovin että saisi kapulan mutta rohkeus ei rittäny. Tosin liikkurilta se oltiin napata käsistä! = ) = )  )
Metallinouto: 0 (No kun äsken ei saatu noutaa niin varulta sit varaslähtö! Eli nolaksi meni. Perusas jäi puutteeliseksi, mut epäilen Kainon huomanneen jossain kohdin et "nyt jotain unohtu"... Yleensä ei siinä ongelmaa, eikä myöskään varaslähdöistä! )
Tunnari: 0 (jätin väliin kun ollu ongelmia sen kaa taas, enkä viitsiny riskeerata kauhujen talossa)
Kaukot: 5 (ihan ok. Molempiin seisomisiin tarviin 2 käskyä ja eteni puolisen metriä. Muuten kivat ja napakat vaihdot. Eteneminen tulee istumisesta. Jostain syystä toi seiso-istu  alkanu matkan päästä tökkiä ja pyly tulee eteenpäin, eikä niinkuin pitäisi peruuttaen. Ehkäpä "ressaa" ja lähenee sen vuoksi. )
Kokonaisvakutus: 9 ( tuomari tykkäsi taas. Kehui et paikoin näki mihin koira pystyy ja epäili tuon pelon vieneen parhaimman terän. Itse olen siitä ylpeä, että tuomari kehui ohjaamista. Otin kuulema koiran hyvin huomioon, enkä suhtautunut vain kuin kisaan, vaan olin valmis jopa nollaamaan liikkeitä. Sanoi jopa olevansa kateellinen siitä kun ei itse pystyisi. ; ) Vielä "palkintojen"jaossa sanoi, että kunniamaininta hyvästä ohjaamisesta! Olin hieman otettu!!!!!)
Pisteitä tuli siis 123p, eikä siten tulosta. Tuomarina oli Heli Kelhälä.

Tottakai kun Torniossa olimme, käytiin sitten pikaisesti Ikeassa ja ruokakaupassa namiostoksilla. Ostokset oli suoritettava nopeasti, koska pakkasta oli -25 - -27 riippuen mittarista. Kainolla oli varulta 3 takkia päälekkäin autossa odottaessa = ) Ettei tule pienelle kylmä! Paukku sai tuliaiseksi kaksi pehmoa Ikeasta ja petarin suojuksen. Mami alkaa olla jo aikas tympääntyny joka aamuiseen peittojen suoristukseen, joten josko tämmöinen toimisi paremmin? Tietysti herra heti testasi sängyn uudella peitteella. Asento sen kertoo, että kerrankin jotain uutta eikä jotain puhki pestyjä riepuja!
Tietysti ostoksia piti tehdä myös djurmagasinessä ja mukaan tarttui pari pussia super suosittuja maksapaloja. Kyllä nyt kelpaa taas lenkkeillä kun on napujen seassa jotain oikeasti herkullista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti