.

.

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Litilätinää

Tänään päästiin piiiiitkän tauon jälkeen Minnan koirakoululle agilitaan. Kaino oli TYKKI!!!!! = ) = ) On tainnu tauko tehdä hyvää... Kepit oli aikas hienot mitä nyt mami taas sotki parissa kohtaa, keinu oli super. Kaino veti täysiä keinulle ja upea niiaus ja alas keinulta. Ei uskoisi samaksi koiraksi, kun reilu vuosi sitten aloitettiin treenit. Silloin eukko jouduttiin pakottaan keinulle ja nyt siis täysillä! On tuo vain niin hassu ötökkä! Myös hämy lähdöt kestettiin aikas hyvin. Käsimerkki oli ainoa joka aiheutti lähtöjä, mutta parin peruutuksen jälkeen odotettiin suullista käskyä napakasti ja kauniisti. Ainoa hankala paikka tuli sylkkäreissä kun käännyttiin myötäpäivään. Vastapäivään neiti kääntyy kuin pennin (vai onko se euroaikaan sentin) päällä, mutta toiseen suuntaan jouduttiin ottamaan todella HITAASTI että kääntyi. No tulipa selväksi kuinka toispuoleinen tuo on.

Päivällä otettiin myös tunnaria ja nyt alkaa taas sujua. Palautus on jo reipas ja sivulle asti. On se näköjään vain niin kun varmuutta tulee loppu ongelmat (meillä nyt se sivulletulo) ratkeaa kuin itsekseen! Vääriäkään ei edes yritetty tuoda. Yhdenkerran otin kesken pois, kun onnistui hautaamaan oman vielä syvemmälle hankeen kun se sielä alunperin oli. = ) Innokasta työskentelyä... Silloin näki et turhautuu kun ei löydy ei, mut otin 2 kertaa viel ja hienosti tuli oma ja tosiaan sivulle asti!

Paukku mies se vain porskuttaa. Lenkille lähdetään reippaasti (voittaa tuon juniorin! ) ja muutenkin virtaa riittää. Hieman on olo tasittunu kun lääkkeitä korjattiin, mutta se vain on plussaa. Olikin Papparainen hieman turhan kierroksilla aijemmin. Paukku sain myös myöhästyneen joululahjan. Upean valopannan. Panta on tehty samanmoisesta matskusta, kuin talojen "jouluvaloputket".  Näkyy jopa valoisalla ja pimeällä valaisee hangenkin! Kunhan tässä joutaa, täytyy ottaa kuva miehestä uuden pannan kera.

Mutta me suuntaammekin Kainon kanssa huomen aamulla kohti Turkua. Käymme tietysti Miian luona rentoutumassa ja katsomassa uutta asukkia, ja tottakai "työhommiakin" on taas reissuun yhdistetty eli Turun KV näyttelyyn olis tarkoitus mennä. Näin se meidän näyttely tauko katkesi. = ) No nyt sitten varppina on seuraavat vasta syksyllä!!! ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti