.

.

maanantai 24. tammikuuta 2011

Kaino Turussa

No nyt on reissut reissattu ja missikisat kisailtu. Reissu sujui kaikinpuolin oikein ihanasti. Saatiin Kainon kanssa lepäillä oikein kunnolla ja kerättyä virtaa arkeen ja harrastuksiin. Valokuvia tuli tällä(kin) kertaa otettua turhan niukasti... Huoh... Olen laiskistunut sillä saraa vähän jo liikaakin!

Näyttely sujui Kainolta oikein mallikkaasti tauosta (ja treenauksen puutteesta) huolimatta. Tuloksena oli VAL ERI2 ja SA. PN kehässä sijoitumme kolmanneksi, itseasiassa koko PN-kehässä ei ollut kuin kolme koiraa eli me sitten vissiin hävittiin! ; ) Tuomarina oli Yvonne Cannon Irlannista ja tuntui olevan aikas tiukka tuomaroinnissa. Bullmastiffejä oli ilmoitettu 30 kpl (joista muutama pois ja 6 pentua) ja SAn sai 1 uros ja 3 narttua! Ei voi kuin olla tyytyväinen tulokseen!!!! = ) = ) Kaino malttoi jopa esiintyä ihan ok. Hivenen alahuuli tietty piti olla rullalla, mutta muuten nti oli elementissään. Tosin ilmettä ja korvien asentoa tuomari joutui hakea jonkun aikaa ennen kuin älysin vapauttaa Kainon (saatiin ihan tuomarilta lupa, kun selitin tilanteen). Ollaan tokossa treenattu ettei muitten vinguttamiin leluihin yms saa reagoida, joten nti veti korvia vain enempi taakse ja katseli kaikkialle muualle kuin tuomariin päin. No vapautuksen jälkeen se kaivattu ilme saatiin ja tuomari hymyili leveästi ja näytti peukkua! = )
 Muun Lisbethin poppoon tulokset oli Kauko (sweet baron) VAL ERI3


Lady (sweet sugar) VAL ERI3.


Ja tässä vielä tytöt Kaino ja Lady palkinto palleillaKainon arvostelu:
Upstanding bitch.Good width of scull. Nice dark eyes.Would prefer wider muzzle.Earset & placement squares head nicely. Exl bone. Good width of chest. Angulation good. Moves well in profile, little close behind.

Tietysti Kainon lomailuun kuului lomahellu eli Seppo. Sepon kanssa vietettiinkin sitten villejä tunteja pihalla. Ikävä kyllä taas oli se kamera jääny sisälle valoisan aikaan ja illalla se onkin ihan turhaa kokeilla kuvausta!

Tosin ei nämä sisäkuvatkaan ole kauhean mairittelevia... = ) Seppo kertoo mihin kameran voi....


Ja Minttukin uskaltaa poseta kameralle!
Kaino näki myös siskon (ladyn) tyttären Mimmin ja "skotlannin-serkun" Tahvon. Tahvo olikin tiukka jäbä ja laittoi talon naiset ruotuun 12 viikoniästä huolimatta! = ) Tässäpä painia ala Mimmi ja Tahvo:Kenestäkään ei siis sit sisällä saanu tämän hienompia kuvia, varsinkaan Ladysta.... Homma oli toivoton... Tässä siis Lady, käyttäkää mielikuvitusta


Kaino olikin taas saanu valloittaa oman huoneen ja tutun soffan.
 Siinä olikin hyvä ottaa unia jumppien välillä. Välillä yksin ja taas toisinaan Hilman kanssa, taisi se tikrukin välillä päästä mukaan. Meillä taisi Kainon kanssa olla yhtä paljon matkatavaroita... Naiset liikkeellä niin siinä ei pari laukkua riitä!

Paukku piti jättää tältä reissulta kotiin kun Ladyllä oli juuri juoksut menossa, Ei ihan papparaisen pää mene sekaisin naisista! Ehkäpä ensikerralla Paukku pääsee Nousiaisten lomaparatiisiin!

Kiitokset jälleen Miialle ja Miisalle majoituksesta ja mukavasta seurasta!

ps. Mukaan reissulta tarttui tälläinen.... ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti