.

.

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja vanhat kujeet

Kun taas vaihteeksi on näitä juhlapyhiä ja on ollut aikaa käydä koirien kanssa metsässä ja jäällä useaan otteeseen. Kerran muistin sen kamerankin mukaan, vaikkakin kuvaus olosuhteet hämärässä metsässä ei ole niitä parhaimpia...


Kuten otsikosta käy ilmi, ei koiruukset ole tainnu tehdä uuden vuoden lupauksia, vaan homma hoidetaan vanhaan totuttuun tyyliin. Lenkeillä Paukku hengailee ja nauttii vapaana olosta ja Kaino sitten riukkuu ja kiusaa iskiä minkä ehtii.Onneksi iskimies jaksaa vielä peuhata vekaran kanssa aina aika ajoin! = )


Kaino on ollu taas hyvinkin virtanen. Olen tässä jo suunnitellut ostaa talvi juoksukenkiä, kun neidin mielestä vissiin lenkkinopeus pitäisi olla juoksu. Olenkin tässä pari lenkkiä hölkänny perus talvikengillä... Huh... kyllä noi on ihan hyvät kävelyyn yms, mutta ei juoksuun. Josko sais parit joulukalorit sit mamiltakin kyytiä! = ) Treenit on menny edelleen vauhdilla. Patukalla palkkaus on tullu jäädäkseen ja Kaino jaksaa vieläkin riekkua niiden kanssa. Ehkäpä siinä syy hyvään vireeseen, kun ei aina tarvi nakkia antaa. Vieläkö tuo vire saataisiin hyvään pakettiin ja kisoissa hyötykäyttöön. Tämmöistä tyttöä yritin sit hämärässä metsässä kuvata:

Ja jos Paukku ei jaksa olla purtavana, löytää Kaino aina jonkun kepin hangesta. Sitä on sitten kiva itse heivata kinoksiin ja etsiä se sieltä uudelleen.

 Kyllä Paukun kanssakin yhteistä tekemistä löytyy...

Paukkua onkin sitten helpompi kuvata. Herra kun jopa pysähtyy välillä. Tosin papparainen on ollu myös aktiivinen ja tuntuu ettei kadotettuja kiloja tahdo saada takaisin kun herra kokoajan vauhdissa!

Tosin vauhti on välillä vaakatasossa... Kyllä lumessa on super ihanaa meuhkata. Nyt ollutkin super ihania talvikelejä. Pakkasta alle 10 ja pehmeää puuterilunta! Pidetään peukkuja, että sama keli jatkuisi koko talven!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti