.

.

perjantai 28. tammikuuta 2011

Urpaani saalistaja II

Meille saapui jälleen oma urpaani saalistaja Neksu-mummin muistoa kunnioittamaan. = ) Turun reisulta tarttui kotimatkalta mukaan pienoinen Umppa-Lumppa, Luni tai Luntiksikin kutsuttu 6kk vanha bullmastiffi tyttönen. Umpan edellinen perhe joutui luopumaan tyttelistä ja tottakai meille aina sukulais tyttö mahtuu!

Viikko on lähtenyt vaihtelevasti liikkeelle. Sisällä nti on rohkea kuin mikä, mutta alkuun pihalla hieman mietitytti. Nyt kotipihalla mennään jo lujaa ja siellä viihdytään ihan itsekseenkin. Maalaiselämään tottuneelle on suurimpana haasteena ollut pantaan ja hihnaan totuttelu. Pikku hiljaa alkaa siinäkin tapahtua edistystä. = ) Tänään leikattiin kynnet ja se menikin oikein mallikkaasti. Jopa paremmin kuin täti Kainolla (mikäli yhtä reppuselkään kiipeämistä ei lasketa... ; ) ) !

Kuten kuvista huomaa on korvat hieman sikkuralla, joten viikonlopun ohjelmaan kuuluu myös teippaus. Toivottavasti saadaan korvat edes jollekkin mallille. Tai sitten ei auta muu kuin laittaa isot rusetit koristeeksi! ; )


Niin olikin unohtua tämä virallinen esittely. Kyseessä siis Lisbethin be my sunshines. Paukku on siis tytön pappa ja Kaino täti! Pappa olikin alkuun kamala tuttavuus, mutta nyt jo alkaa välit lämmetä kun Paukkua ei vois enää vähempää kiinnostaa moinen ötökkä. Tädin kanssa on kans käyty jo keskusteluja, mutta himan on vielä täti etäinen. = ) Taidettu ottaa mallia Neksulta kuinka pomo hommat hoitaa...

Tässä vielä loppuun pari kuvaa kuinka lelut saa kyytiä. Kaino kauhulla katsonu kuinka Reiskaa ja muita rakkaita ystäviä kuritetaan ankarasti! Herra amppari onkin jo osina (noi kelta mustat pienet palat kuvassa) ja muut odottaa vain kohtaloaan. Miia mammalta saatu Tikru on rauhoitettu. Kun Kaino näki, että Tikru joutui vääriin leukoihin oli ilme kauhistunut. Tietysti nakkasin lelun Kainon puolelle, niin nti nappasi lelun heti etujalkojen alle turvaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti