.

.

lauantai 19. helmikuuta 2011

Paukku the neulatyyny

Paukku on jo toipunut hyvin jalkaonnettomuudesta. Tänään on käyty jo vajaa puolentunnin lenkkikin, herra tietysti nautti moisesta! Tiistaina kävimme Kaisalla tosiaan fysiossa hoidattamassa jalkaa ja samalla koko koiraa. Kotiin viemisiksi saimme jumppa ohjeet, jolla olisi tarkoitus vahvistaa selkää. Eka ohjelmaan kuuluu istu-seiso vaihdot hissinä, etujalkojen nosto eteen ja ristikkäisten jalkojen yhtäaikaa nosto. Hienosti on Paukku sisäistänyt bodaus ohjelman. Kokoajan tasapaino paranee toistojen myötä! = ) Mitähän saamme seuraavalla kerralla...

Tällä kertaa muistin ottaa kameran mukaan hoitoon. Tässäpä meidän oma neulatyyny.

Meillä kaikki koirat nauttii kovasti hoidosta. Mouske ja kuorsaus vain käy. Umppa vielä harjoittelee, mutta eiköhän hänkin nopeasti opi rentoutumaan!


Tässäpä vielä Paukusta unigalleriaa. Sairaana on saatu erivapauksia unipaikkojen suhteen ja ai taida enää jalka olla yhtään niin kipeä kuin ennen. = ) Sen verta on mutkaa asennossa rahin päällä.
Olen vieläkin pitänyt sisällä Paukulla tuota BOTtin verkka takkia. Onneksi on tullut tuo kevyempikin takki hommattua niin ei tarvi toppis päällä hikoilla. Takkikin pysyy loistavasti päällä, kun sujauttaa hännän takista läpi (takissa ihan oma luukku sitä varten).

3 kommenttia:

  1. Hienoa että Paukku alkaa toipumaan !!! Meillä on huomenissa Kaisalle aika, mutta meidän Herra ei ole vielä koskaan nauttinut hoidosta, se ei malta keskittyä touhuun yhtään... ihme tapaus!

    VastaaPoista
  2. Meillä ilmeisesti ei saa kotona hetken rauhaa niin osaavat nauttia kun saa vain maata. Ainakin jos Paukulta kysytään... ; )

    VastaaPoista
  3. juu olipas sitten ihan tuskien taival se meidän reissu, saatiin ihan tosissaan pitää kiinni että herra duracel pysyi aloillaan :( ja taisipa kaisa mainita jostain paukusta joka kuorsaa ja nauttii hoidoista :):):)

    VastaaPoista