.

.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kaupungin hulinaa

Ah ihana kevät on saapunu nyt oikeasti! =D Päivät vain pitenee ja aurinkokin paistaa täydeltä laidalta. Tyttöjen yskä karanteeni jatkuu vielä hetken, joten kotona on alkanut olla aikaajoin aikas levotonta... Tänään keksikin lähteä kaupunki kävelylle. Alkuun kävimme pyörähtämässä Ainolan puistossa katsomassa lapsiperheiden pulkka rientoja. Lapset olivat aidon riemastuneita nähdessään isoja hauvoja. Oi myös mieltä lämmittävää kuulla positiivisiä palautteita vanhemmiltakin! Tytöt oli meillä revetä riemusta kaikesta huomiosta!

Ainolasta suuntasimme sitten Oulun keskustaan ja torinrannassakin kävimme katsomassa lumikiipeilyseiniä tai jotain sen tyyppisiä ne oli. Siellä hieman Kainon kanssa tokotinkin. =) Alkuun Kaino oli et HÄH? mitä sää siinä, mut pääsi nopeasti juonesta kii. Umppa oli oma itsensä ja tuijotti hälyä suu auki. =D Saimmehan treeni rauhan Kainon kanssa vaikka pikku likka oli mulla remmissä toisessa kädessä.

Kaupungillakin kaikki meni loistavasti. Tytöt käyttäytyivät erinomaisesti! Ja saimme taas paljon hymyjä osaksemme ja "ihania koiria" kommentteja. Kyllä Mami oli taas niin ylpeä tyttäristä! Ilta onkin kulunut sitten unien merkeissä. Ihana rauha vallitsee torpassa, mikä onkin ollut luksusta viime päivinä. ; D

Kaino intoutui illasta esittämään taas mahtavan valikoiman uniasentoja. Todellinen "glamourmalli" =)Umppa tyytyi nukkumaan Neksumaisella kerällä BOTti päällä. Umpassa on pelottavan paljon Mustankostajan piirteitä vakkeivat tytöt koskaan ehtineet tavatakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti