.

.

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Mihin tää aika menee???


Kyllä taas on voinu todeta ettei tää elämä käy tylsäksi.... Aikaa ei riittävän edes perus juttuihin... huoh... No muutto saatiin hoidettua viikko sitten kunnialla loppuun. Nyt me päästiin asumaan takas omaan kotiin. Koirat on kyllä nauttineet omasta pihasta ja ennen kaikkea tilasta. Kainokin on innostunut jopa tauon jälkee leikkiin leluilla! Tämän tästä eukko ärmyyttää pitkin pituuttaan joku karvakäärö suussa. Tietty Kainolla on taas valeraskautta niin voi tietty johtua siitäkin. treeneissä Jennikin kysyi et "milloin nuo tissit lähtee" =D No ei lähde ku taas on maitoa pullollaan...

Umpan jalka vastasi hoitoon hyvin ja askel on parantunut huomattavasti. Nti onpäässyt jo välillä irtikin juokseen. Enempi pihalla vain yksikseen, mutta kyllä tuossa pieni metsäkierroskin tehtiin koko porukalla. Rammat ja vanhukset hieman lyhyemmän ja Kainon kanssa sitten vähän pidemmälti. Ollaan Kainon kanssa aloitettu myös juoksulenkit, eukko on tykänny kovin kun saa juosa mielin määrin.

Tässä Umpan ekat juoksu askeleet irti. Voisi sanoa että NAUTTII =D

No jos Umpan jalka on hyvä niin kyllä meidän teini aina jotain remppaa keksii... Vaihteeksi olisi sitten pissatulehdus... No nyt saatiin äkäisemmät antibiootit niin josko tämä kierre nyt loppuisi. Peukut pystyssä! Mielenkiinnosta tilasin tiedot jostain uuden luontaistuotteen koekäytöstä. Täytyy tässä joku hetki istua alas ja tutkia tarkemmin mistä kyse. Nyt kun tämän koneenkin sai. On se vaan haastavaa elää nykymaailmassa ilman tietokonetta.



Pappa-koira Paukku on ollut todella hyvässä vedossa ja pirteänä. Kyllä kun lauma on nyt kokoajan kasassa saa pojankin paremmalle tuulelle. Vai miten tämänkin kuvasarjan voisi tulkita?

Pappa "löysi" jotain äärimmäisen mielenkiintoista
 Niin huisia, että korvat lähti lentoon
 Jos nyt vielä lähemmin tutkisi
 Ja lähemmin ja eri kulmasta
Niin montussahan ei näkyny mitään, ainakaan paljain silmin katsottuna =D

Tytöt sai metsässä vähän painiskellaki. Hieman jännitin kuika Umpan jalka tähän sokki hoitoon vastaa, mutta hieman oli könkkä parituntia lenkistä, mutta illalla jo normaali. Taisi olla lihakset vain käytön puutteesta jumissa.


Joskus tuon Papan askellus ei ihan mene suoraan... Tai sitten tämä oli tiukka väistöliike ettei joudu keskelle painimatsia ; )

Eukoilla sensijaan askel on hyvinkin määrätietoinen, kepillä...
tai ilman =D


Huh nyt ei auta muu kuin alkaa jännittämään.... Ollaan Kainon kanssa menossa jälleen pettymään/viihdyttämään TOKO-kansaa. Riippuen kenen vinkkelistä asiaa katsoo =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti