.

.

lauantai 24. maaliskuuta 2012

TOKO Oulu

No nyt on taas kisat käytynä ja ihan ok meni. Ei nyt jääny mikää voittaja fiilis mut kuite parempi ku viimeksi. Tuomarina oli Päivi Lamminen. Sain mukaan hyviä vinkkejä mitä itse teen väärin, kuulema yläkroppa on turhan levoton....

Paikallaan makuu 8,5 (hidas maahan meno ja nousu)
Seuraaminen 7(paikoin ok mut täyskäännöksiä nyt ei liiemmin ollu. Myös kuulema kävelen käännöksissä koiran päälle)
Istuminen 0 (ite mokasin. Tuli uskon puute ja tein jonku ihmeellisen vartalo nykäyksen ja jäi seisomaan )
Luoksetulo 0 (kokeilin uutta ei toimi. Ei tullu ku toisella ja sitten niin lujaa ettei ollu jarruja...)
Ruutu 8 (Pisteet Kainolle. Vauhti oli sen verta kova että "maa" tuli turhan myöhään ja ajautui päätynauhan yli. Fixu koira siirtyi keskelle ruutua ja annoin toisen käskyn. -2 tupla käskystä )
Hyppynouto 8 (ite tein kuulema sivulle tulossa käsimerkin siksi -2)
Metallinouto 9 (vino perusasento)
Tunnari 8 (tuomari ei tykänny työskentelystä ja perusasento vino)
Kaukot 0 (tähän ihan tyytyväinen vaikka 0. Teki vaihdot vaikkakin kahdella käskyllä eikä pahasti edenny. Normaalisti kun ei ole tehny mitää... )
Kokonaisvaikutus 8 (ohjaaja sai tuta koiran koskemisesta liikkeiden välillä...)

Ihan siis ok kisat. Olin perua koko homman ku viimeksikään ei mikään toiminu, mut maksetut treenit. Kaino teki tasaisemmin työtä kuin viimeksi, mutta epäilen tätä omaa uskonpuutetta miksi homma ei toimi. Nyt kisat taas tauolle ja kontakti treeniä paljon. Samoin tuo kaukot ja luoksetulo kohdilleen... Siinä onkin meille saikun ajalle hommia.

Sain mukavaa palautetta kanssa kisaajalta joka oli meitä nähny kannuksessa. Ei onneksi se kisa missä kaikki oli menny nollille, vaan joku parempi. =) Tunnisti meidät, mutta oli kuulema kuullu tästä 0 kisastakin. Tietty oli pakko kysyä et mitä meistä puhutaan, mut kuulema ihan hyvää vain. =) Asenne kuulema ollu kohdillaan ja kaikilla ollut mukavaa. No tuo sai taas hyvälle tuulelle, vaikkei kaikki aina ihan nappiin mene, niin mukavaa että ihmiset kuite ajattelee hyvällä. Kaino taitaakin olla positiivisen PRn levittäjä meidän rodussa =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti