.

.

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Toko-pokkista

Juu tuli taas puotettua mamin jalat erittäin tukevasti maan pinnalle tän meidän TOKOn suhteen.... Kisat siis oli ohjelmistossa lauantaina ja Möpö-Kaino hoiti osuutensa taas Kainolle ominaisella tyylillä. Alkuun hiimailtiin ja loppuun kiihdyttiin... Huoh...

Paikallaan makuu oli tietty ekana. Hiiiiiiiidaaaaaas maahanmeno, muuten ok mut perusasento oli kyl vajaa. No siitä ei tuomari sakottanu ja pisteet siis 9
Sitten seurattiin 5 arvosta. Multa jos kysytään ei olis tarvinnu antaa pisteitä olleskaan. Sen verta kauheaa se oli. Keskellä hallia on semmonen vesitippasu kohta joka vissiin Kainosta oli putous. AIkoinaan samassa kohdin roikku naru ja sekin oli kammottava. Siis keski osa treenihallia on KAMALA! Reunoilla seuraaminen olikin sit meidän omaa tasoa. Täytyy itseä sen verta kehaista et sain hevospuolen valmentajalta hyvää palautetta kehonkielestä. Vaikka koira ei toimu niin kuin halusin, ei keho ollu jäykistyny vaan kävely oli jatkunu letkeänä. =)
Sitten olikin istumisen vuoro. No sen otin varman päälle ja avitin Kainoa ku se seuruu oli tahmeaa. Siitä siis 7.
Luoksetuloa en edes miettiny et onnistuis. Ei tullu eka käskyllä ja läpihän se meni. Otin vielä vanhalla käskyllä ku uusi viel työn alla. Siitä se jumituskin tulee ku ajatus on NIIIN taakse että. =)  eli 0.
Sit olikin tauko ja päästiin väliloppikselle.
Kakkos osa olikin sit tykimpää menoa. Aloitettiin ruudulla ja se oli täysi 10! Itsellä tuli maa käsky turhan myöhään ja Kaino kyllä pelasti liikkeen. Ollaan otettu paljon nillitys ruutua eli kaino on joutunu siirtyyn ruudun sisällä keskemmälle ruutua. Jos Kaino olisi totellu maa käskyä sumeilematta olisi ollu auttamatta vähän yli mut Möpö vääntäytyi mutkalle ku eihän nauhoja saa ylittää. =D
Sitten hyppynouto, mistä pienestä pyörittelystä lähti 1/2 pistettä eli 9,5.
Metallinoudosta taisi tulla 8,5 tai 9 (hyvin on jo tulosliuska muuttolaatikossa) Siinä oli kans pyörittelyä ja hieman vinoperusasento.
Tunnari lähti hienosti ja näin Kainosta että oikean otti. Oli paluttamassa kapulaa ja jostain syystä meni tuomarin luo. Seisoi siinä hetken et "mikäs se tää on?" Puotti kapulan ja lähti uudelleen hakeen. Siis onko taukomusiikki soimassa vai ????? =D =D Päätin kutsua Kainon pois kapuloilta mikä oli iso virhe!
Sillä kaukot menikin sit siinä kun annoin "maa" käskyn niin nti kirmasi laukalla sinne missä kapulat oli ollu ja oli hämmästyny ku ei niitä enää ollukkaa. Olisko sit muistanu et niin kaukothan nää oli ny ja vetäs istuun eikä millään käskyllä pois... =D  Mä en aina ihan taas ymmärrä ja kestä ; D Ja jälleen 0.
Kokonaisvaikutus oli 8. Tuomarina Tiina Laakko, joka muisti Kainon vanhastaa ja totesi nähneensä
Kainon hieman paremmassakin vireessä. =) Mutta kehui että tekee sit täysillä mitä tekee. Aivan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti