.

.

maanantai 9. syyskuuta 2013

Mitkä treenit!

Tänää vetäistiin Kainon kanssa ihan mielettömän hienot kisamaiset treenit. Ei voi kuin olla super iloinen Kaikun työskentelystä. Tän päiväinen antaa taas lisä potkua tahkota sitä 1 tulosta... Keli oli mitä kesäisin, aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja lämpöä riitti kuin kesällä. Hieman pelkäsin pahinta kuinka neito jaksaa, mutta ihan suotta! =) Seuraamisella aloitettiin ja ei suuria puutteita. Juoksuosuus nyt aina on himpun väljempää ku muut, mut sekään ei nyt levinny pahasti. No joo peruutuksen perusasento olis voinu olla paljon parempi.

Siitä sitten jouhevasti istumiseen ja taattua Kaino kamaa oli sekin. Luoksetulossa tuli pikku moka kun toppi valui maahan. Onneksi tätä ei ole yleensä tarjottu paljoa, mutta nak nak nyt peukut pystyyn ettei sitä ole näin kisojen alla keksitty... Itse maahanmeno oli ok ja loppuosuus myös, mut toi kuumuus syö meidän loppuasentoja. Mut selvästi se suhuS "sivu" käskyssä on alkanu toimia. Ruutukin oli mitä mainioin. Jopa laukalla liikuttiin, vaikkakin kyllä lämmöstä johtuen laiskasti. Metallinoudossa se palautus oli ok! Hyppyä meillä ei ollu mukana, joten se jäi välistä. Tunnari oli sit aikas huono. Kainolla valui jo siinä vaiheessa aikamoiset jengat suupielistä, joten kapulan nosto vaati ponnisteluja... Kyllä se oikea mukaan saatiin tosin se puotettiin mamin jalkoihin et "pidä tikkus" asenteella. Samalla asenteella "tehtiin" se loppuasentokin... Treenien loppuhuipennus oli kaukot!!!! Wautsi WAU!!!! Eka istumiseen tarvittiin se 3 käskyä, mutta sen jälkeen oli upeita vaihtoja. Jopa peruuttaen pari! Mut kyllä se pylly oli kuiten sen 15 cm liikkunu.... seiso-istu tahtoo aina vähän napata. Mut en yhtään jaksanu masentua moisesta, koska muutoin oli ilo katsella napakoita vaihtoja! =D Liikkeiden väli rallattelutkin toimi hienosti, niin jopa taas hymyilyttää!

Loppuun otettiin sit toppi lätkällä ja se tunnari ihan avustettuna "sivu" käskyllä. Molemmat sujui hyvin. Kaukojen istu taisi olla virhe jankata, mut kun eka korjaus vaati 2 käskyä otin toisen 5metrin päästä ja se meni upeasti. Kaiken tämän lisäksi kävimme lenkillä metsässä ja puolen tunnin tirsojen jälkee joutui Kaino penturyhmälle taas mallikoiraksi. Jopa siellä Kaikku puhkui energiaa. Nyt saa pimu jäädä viikon treenitauolle ennen kisoja. Ihan vaa kevyttä liikuntaa yms jotta virtaa olisi kisoihin kerääntyny! Ehkä ihan pientä kisarapsupalkan sisäänajoja voisimme ottaa... Kuuluisat viimeiset sanat. =D =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti