.

.

maanantai 2. syyskuuta 2013

Toko tunkeutuu jo kuivauskaappiin...

Näin se vain on! =D Tässä eräänä iltana taas kasaa nuita kahvipaketteja pestessä aloin taas miettiin kuinka "kokomaisvaltaista" tää harrastaminen taas onkaan. Syy pakettien paljouteen on, kun en itse juo kahvia niin onneksi työpaikalla "sponsoroidaan" mun harrastusta keräämällä tyhjiä paketteja talteen. Mutta nyt on tiskit taas hetkeksi tiskattu ja näiden voimin pysyy taskut treeneissä pitkään puhtaina. Ihan siis vinkinä muillekkin tokottajille, kahvipaketti puoliksi , pesu, reunojen taitto ja paras namipussi taskuun on valmis. Taskut ei sotkeennu rasvasta eikä suurempaa vahinko tapahdu vaikka namit unohtuisikin taskuun "hetkeksi" (tuttu tilanne varmaan kaikille... ;D ). Namit myös pysyy hyvin saatavilla treenatessa eikä tarvi pussien syövereistä nameja kaivella.

Treeneistä puheenolen on Kaino jatkanut tykkiä linjaansa samaa tahtia ilmojen viilentyessä. Eilen penturyhmäjälkeen jäimme vetäisemään pikatokot ja WAU taas. Vauhti oli enempi kuin kohdillaa ja ilme niin skarppi. Luoksetulo oli todella vauhdikas ja topit onnistui. No taas täytyy myöntää et eka ryntäys oli sen verran täpäkkä et ilman lätkää tyttö tuskin olisi pysähtynyt, mutta onneksi lätkä oli paikoillaan. Mut sentäs lätkä toimii nykyisin noin hyvin, kun ennen siitä oltaisiin vaa kiihdytetty yli. =) Loppu osaa otettin taas suhinalla ja käsky onkin muodostunut malliin  "sssshhhhivu". Napakka ja suora loppuasento!

Välissä otin hyppynoudon PK esteellä ja se oli mieletön. Pieni miinus kapulan nappauksen jälkee otettin 2-3 raviaskelta jonka jälkeen laukalla loppumatka sivulle. Toko kun nillitystä, ei suinkaan. TOSI tyytyväinenolin. Varsin nappaus oli niin hieno!!!!

Loppuun sit kaket 15 metriin eikä niissäkään suurempia ongelmia. Seiso-istu käsimerkin vaihto samaksi kuin peruuttamisessa on tuonu tuloksia. Välillä se arvotaan maahanmenoksi, mut pieni "kröhöm" korjaa tilanteen eikä se aiheuta enää mökötystä. Kaiku selvästi ymmärtää jo homan nimen. Samoin maa_istu käsimerkin muuttaminen on helpottanu hommia. Entise työnnön sijaan se on nyt suoraan ylöspäin. Kyllä on taas olu pienistä jutuista kii isot asiat.

Nyt jännityksellä odottamaan seuraavia kisoja joihin ilmolaput on jo lähteny....

2 kommenttia:

  1. Tää kahvipakettijuttu oli uus mulle, pitää kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Mä taistelin pitkään vastaan, mutta viikonloppuleiri helteessä pakotti muuttamaan käsitystä rasvan levitessä liivistä jo housujen puolelle. =D

    VastaaPoista