.

.

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

TOKO Kokkola

Tänään oli siis Kokkolan vuoro. Ja WAU taas Kaikkua, niin hienosti meillä meni. No bravuurit istuminen ja metalli nollautuivat. =/ Istumisen kanssa oli jo ongelmia alkuviikon treeneissä ja metallin kanssa tuli jälleen se hyppy ongelma. Kaikku niin fiiliksissä palautti kapulaa ja huomasi melkein perillä "et damn mamihan seisoo esteen vieressä... Siitä yli sit vaikka onhan tossa ihmisiä himpun tiellä". =D Minä tietty kiljaisin sivu sen verran kovaa et neidolla tippui kapula sille sijoilleen... Siinä tuomarin kanssa sitten keskustelimme että olisiko pitäny antaa vain hypätä ja tuoda. Allu oli sitämieltä et siitä olisi vain menny pisteitä, mut muistelisin meidän joskus saaneen moisesta nollankin. No hyvä ehkä et rääkäsin, jos neiti nyt muistaisi paremmin ja tunnarin kans oli selkeästi ajatus kans hypyllä kun sen vieressä teimme myös sen. Tällä kertaa tultiin vain mutkan kans sivulle. =)

Mutta mieleen painuvinta taisi kuitenkin päivässä olla onnistuneet kaukot ja luoksetulo!!!! Niin ja tietysti järjestäjiltä saatu ylimääräinen symppispalkinto! Kaikku oli ollut kuulema sen verran ihana kehässä. =D Mikäs ihanampaa kuin levittää hyvää PRää ikävien lehtiuutisten jälkeen.

Tässäpä pisteet taas kommenteineen:

paikkallaaolo  10 (tosin täytyy rehellisesti myöntää ettemme sitä ansainneet. Tarvi 2 käskyä maahanmenoon jota tuomari ei onneksi kuullut)
seuraaminen 9½ (juoksu oli kamalaa muuten hyvä. Itse olisin ehkä antanu 8. nenäkin niiskutti koko liikkeen ajan ;) )
istuminen 0 (hieno seiso)
luoksetulo 7 (toppi venyi, maa ok. lopun perusasento KAMALA! mutta se onnistui! )
ruutu  10  (tää oli hieno. Kaikku oli ajautua ruudun yli kun veti niin vauhdilla mut hienosti oppinut itse toppaan nauhoihin)
hyppynouto 10 (laukaten!!!)
metalli 0 (niin se este oli taas niin vetovoimainen)
tunnari 10 (hyvää ja reipasta työtä. Ainoa lisä nuuskutus oli kun joku edellisistä koirakoista pissasi juurikin tunnarien laitto kohtaan seuraamisen aikana... Tuntui kaikilla olevan nuusku päällä siinä, onneksi kaikilla taisi kuitenkin onnistua liike)
kaukot 8 (ekaan istu lisä käsky ja seuraavaan seisomiseen, sit ei enää ottanu yleisöstä häiriötä ja loput upeasti eikä liikkunut)
kokonaisvaikutus 10 (tuomari tykkäsi jälleen ja kehui.)

pisteitä 248 ja kakkostulos. sijoitus 5/6. Tuomarina Allan Aula. Niin jäi taas ykköstulos 8pisteen päähän. =) Kohta uusiksi paremmalla onnella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti