.

.

tiistai 10. joulukuuta 2013

Mylläystä


Tosiaan kun ne pikkujoulu kiireet on sotkenu meidän perheen arkea, löysin ihania mylläyskuvia koneelta. Nämähän on otettu marraskuun puolella, mutta kelien puolesta taitaa olla kohtuu sopivia tähänkin hetkeen. =) Kelit onkin ollu hyvinkin vaihtelevia täällä pohjoisensuunnalla, milloin tulee vettä ja seuraavana päivänä 20 astetta pakkasta. Plussaa annan lumitöiden vähyydestä!!! ;) Mutta niinhän se menee kun viimein meillä on pimujen kaa se Ukko ketä voisi simputtaa miestenhommilla ei sitä lunta tule. No pitkä talvi vielä edessä...

Kun pakkanen on alkanut paukkua on meillä pitänyt kaivaa toppatakit ja alusasut kaapista esille. Ja kuinka ollakkaan on lenkit ollu Umpan mielestä ihan kökköjä! =/ Ntiä ei ole oikein huvittanu mikään muu kuin jumitus. Tänään alkoi jo kävelykin maittaa, kun vissiin älynny ettei ne takit nyt lähde hetkeen muodista pois. Kaikku nyt on sen verran diiva että vaatteet on ihan ok juttu.


Niin on taas edustuskuvia neideistä....

Kaino RAKASTAA tokottaa, varsinkin kontakti on huippu juttu! Jopa metsälenkillä tyttö käy välillä vetään pikku seuraamispätkät ihan vain huvikseen. On se vaan super ihana pakkaus!

Mutta mikä ihanuus tuli tyttöä vastaan metsätiellä. NAM!!! Ume oli apajilla ensin ja pääsi valikoimaan parhaat palat päältä Kainon kiiruhtaessa paikalle.

Onneksi sieltä vielä löytyi Kaikullekin namia. Pimut kun on tarkkoja mitkä osat voidaan syödä ja mitä ei.
 
 
Ja lopuksi kohti auringonlaskua tai siis autoa. SIllo ei enää ehdi edes myllätä kun on kiire kotiin lämpimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti