.

.

tiistai 31. joulukuuta 2013

Viimeistä viedään

Se olis taas yksi vaihderikas vuosi takana. Vuoteen on mahtunu niitä ihania onnistumisia ja sit vähän liikaakin sairastelua, no uusi vuosi tulossa entistä parempana! Saa nähdä kuinka meidän kisa hommat lähtee etenemään näin pienen tauon jälkeen. Sitä on jo alkanut kaivata ohjattuja treenejä ja kisoja. Vähän tuossa jouluna käytiin activella fiilistelemässä mitä se treenaaminen taas olikaan ja oltiin molemmat, Kaino ja minä, ihan likeissä!!! =D No 3.1 perjantaina jälleen starttaa ohjatut. Käydään nyt tuossa vähän lähempä Sulkalan Katjan opissa. Katja tunneilla aina silloin tällöin ollaan käytykkin vierailemassa ja myös hänen tunneistaan pidetty. Pari TOKO aiheista kurssiakin on jo ensi viodelle tiedossa joten aikas normi elämän rytmeihin ollaan palaamassa.

Vuoden viimeiseen päivitykseen kuuluu tietysti hieman tokotusta. ;) Iso kiitos Heikkisen Kaisalle kuvista!!!

Löysin ihan huisin hienoja puukorokkeita hallilta, joten tottakai piti heti testata kuinka "takakintut matolle"-temppu onnistuu korokkeella. Ensin tietty Kainon piti hieman tuumailla tilannetta...
 No sit tarjottiin sitä loogisinta vaihtoehtoa,
 Sekun ei mamille passannu niin  sama sivuttain.
 Koska nakkia ei vieläkään irronnut, hoksi Kaikku nopeasti mikä homma olikaan kyseessä. Johan alkoi sitä nakkia sataa! =D On se vaan niin ihanan yrettiliäs tyttö.
 Sit hiukan seuraamista ja liikkeestä istumista kun mami tahtoo jännittää sitä käsky osuutta.
 Tietysti siitä meidän epäonnistumisesta on kuvia. =D Kuinkas muuten. Täytyy sen verran meitä kehua et se oli vain tää kerta ja syy oli taas mamin, TÄYSIN!
 No seuraaminen nyt onnistuu meiltä aina kohtuudella vaikka oli jo 1,5 tuntia treeniä takana.

Nyt meidän ryhmärämä toivottaa kakille oikein ihanan tokorikasta ja leppoisaa uutta vuotta!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti