.

.

lauantai 7. joulukuuta 2013

Pyykkipäivä

Se on sit pikkujoulukausi alkanut täydellä teholla ja sen kyllä huomaa... Töissä on saanut viihtyä ihan mukavasti josta syystä kaikki muu tahtoo vähän jäädä, kuten tämä blogikin. Pimujen kanssa ollaan kyllä arkea pyöritetty ihan entiseen malliin. Treenit on ikävä kyllä tahtonu välillä jäädä vähille, mutta sitä enempi on laatua ollu treeneissä! Viimeviikolla sainkin loistavan idean kun älysin et meidän työpaikan parkkihallihan on lämmin. =D No yhdet parkkistreenit takana ja hyvin meni. Tietty kun pohja on kovaa betonia ei siellä kauheasti riekuta, mutta kaukoja yms rauhallista pystyy ottamaan. Molemmat pimut toimi ihan loistavasti vaikka oli todella haastava ympäristö.

Nyt kun on pitkät vapaat päätin räjäyttää pyykkikorin sisällön ja vähän enemmänkin. ;) Pimatsujen lelut alkaa taas olla aikas karmeet joten osa päätyi jo koneeseen. Täytyy jatkaa pyykkäystä kunhan nämä telineellä olevat päätyvät laatikkoon takas. Ei passaa Umen maailmaa järkyttää liiaksi, neiti varmaa saisi sätkyn jos kaikki aarteet katoaisi kerralla!

Kerrankin pyykkiteline näytti aikas iloiselta.
 Tosin kuin Kaino joka älysi että mamin aamupala on nyt syöty ja pitää nousta sohvalta pois. =) Telkkusohva on pimuilla käytössä vain rajoitetun ajan, joten se on sitämyöten paraspaikka ikinä. Varsinkin, kun välillä pääsee ukon kainaloon ja mamille ei jätetä kuin pieni sohvasiivu jalkopäähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti