.

.

tiistai 31. joulukuuta 2013

Viimeistä viedään osa 2

No olisihan se pitänyt arvata mitä tuollainen uuden vuoden hehkutus tekstit saa aikaan... =/ Milloin sitä oikein oppisi olemaan ihan vain hiljaa ja murehtia jo ennelta tulevaa. Me siis päätämme vuoden pissitulehdukseen, matka vie näin vuoden viimeisinä tunteina kohti päivystävää apteekkia. Mutta positiivista palautetta täytyy tässä kohden antaa eläinlääkäripäivystykselle täällä Oulussa, sillä 5 min puhelulla oli resepti hommattuna ja just sitä lääkettä mitä halusin. ilmeisesti osasin vakuuttaa hänet tiedoillani, Umpan kanssa kun tuosta aiheesta ei taida enää kauheasti olla uutta opittavaa. Mutta nyt kun lenkillä näkyi verta pissan mukana, selvisi syy Umpan aamu herättelyihin. Muuta oiretta kun ei vielä ole näkynyt, mutta neiti on nyt kolmena aamuna minut herättänyt kun ollut levoton. No josko huomen aamulla uni tytöllä maistuisi paremmin. =)

2 kommenttia:

 1. Heippa

  Käyn usein lueskelemassa teitin juttuja ja olipa kurja vuoden lopetus teillä. Meillä bullmastiffi Martha taas aloitti vuoden pissatulehduksella :/

  Pikaiset paranemiset Umpalle myös!

  Terkuin Bullmastiffi Martha ja Ridgeback Rene

  VastaaPoista
 2. Oi voi! Ei kiva aloitus teilläkään... =/ No onneksi tämä vaiva hoituu lääkkeillä. =) Ja nyt on kokeilussa myös kasvattajan suosittelemat puolukat. Karpalokapseleista kun meille ei apua ollut.

  Paranemisia myös Marthalle! Ja pidetään peukkuja ettei pimuilla enää tämä vaiva vaivaisi! =D

  VastaaPoista