.

.

maanantai 24. helmikuuta 2014

Kaikku misseilee

Viikonloppuna kävimme Kainon kanssa Jyväskylässä näyttelyssä yli vuoden näyttelypaussin jälkeen. Mistä moinen hullu idea sitten lähti, niin syyttävä sormihan osoittaa aina kasvattajan suuntaan. ;) Läksimme siis Miialle ja Manulle seuraneideiksi. Mukaan saatiin sitten pari nuorempaakin Lisbeth kasvattia kisaa mukaan.

Miia oli järkänny meille huoneen jo valmiiksi joten me Kainon kanssa saatiin tämmöinen luxus reissu tällä kertaa. Tosin ilta lenkillä Kaikku oli jostain syystä mieltynyt erääseen toiseen hotelliin ja sinne olisi pitänyt päästä joka rappusten ja liuskan kautta. No me nyt kuiten jäätiin tähän kasvattajan valitsemaan hotelliin. =D

Maukan kotona oli nyt ollut himokkaan tuoksuinen narttu asukas joten päätimme syömään mennessä ottaa varman päälle ja laittaa pariskunnan omiin kömmäniin unille siksi aikaa. Maukka jo miehekkäästi viritteli mukavampaa asentoa Kainon vielä kurkistellessä ympäristöä. Näyttelyalueella Kainolla oli sama taktiikka ja silloin sai paljon rapsuja ohi kulkevilta ihmisiltä! Fixua!!! Itseasiassa rapsujen kalastelu alkoi jo menomatkalla, kun alatemmeksellä oli ollut iso kolari ja matkanteko tyssäsi sitten puoleksi tuntia siihen. Hetken päästä ikkunan taakse tuli nuori tyttö joka halusi rapsuttaa Kainoa. =D Olivat koko matkan perässä ajaessa miettineet onko ikkunassa vilahteleva profiili boxerin vai minkä. Hauskoja tilanteita ei niin hauskassa ympäristössä. Toivottavasti kolarin osapuolet selvisivät ilman isompia ruhjeita. Ambulansseja ja paloautoja paikanpäältä kyllä lähti... =/
 No aamulla Maukka oli sitten päättänyt että häkki ei ihan täytä herran toiveita ja köllähtäny sen parempaan asentoon. Kumpikaan meistä Miian kanssa ei oltu herätty tähän... Onneksi Kaitsu nukkui aivan toisessa suuntaa ettei jääny äijän alle. ;)
 Sitten olikin pikku hiljaa aika lähteä kohti kisoja. Maukka selvästi treenasi näyttäviä takaliikkeitä venyttämällä takatuupparit kuntoon.
 Kaissu taas otti pienet kauneus unet aurinkotyynyn kanssa.

 Sitten päästäänkin jo kehään. Mami oli tuttuun tyyliin ihan kauhuissaan tilanteesta mutta Kaino hoiti homman kotiin totuttuun tyyliin. Hieman lihas jumit kiukutti posetuksessa mutta muuten kyllä esiinnyttiin kiltisti. Olipa yleisöstä kuulunut kommentti että kumpi noista olikaan se vanhempi ,kun juoksimme kisakumppanin kanssa kehää ympäri. Ei jää Kaikku vielä pahasti nuorille ja vetreille kisakumppaneille!
Iso kiitos Tuula Saarelalle kuvista.

Tässä tytön arvostelu. Hienoa luettavaa! Tuomarina oli Irina Poletaeva ja tulos tällä kertaa VAL ERI 2
6years old. Good condition for the age. Strong. Compact Well balanced. Good head proportions. Excellent neck with soft back. Excellent forechest. Good angulations & movement.

Ume taas oli viettänyt aikaa Ukon hellässä hoidossa ja tuliaisiksi tuli pari uutta hirvirullaa. Nämä on Umpan suurta herkkua. Ehkäpä jopa tyttö on tyytyväisempi näin kun joutuisi itse töihin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti