.

.

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ume tuhmuuttaa

 Ume on taas aiheuttanut tätsylle harmaita partakarvoja oikein urakalla... Näin surkea näky mua on nyt muutamana aamuna kohdannu, kun olen alakertaan saapunu. Tosin tää kuva oli toissa illalta. Kaikku oli ihan ymmällään, kun Ume oli vallannut Kainon unikömmänän, voitteko uskoa? Eihän pieni itseään kunnioittava bullmastiffi voi mennä saman "katon" alle sänkyyn nukkumaan, saati Umen kuolaamalle sohvalle toiseen huoneeseen. YÖK! Näin ei neidolle ole jäänyt vaihtoehdoksi kuin nukkua kovalla lattialla, onneksi lattiassa on lämmitys. ;)

Onko hieman itseään täynnä oleva ilme eräällä? =D
 Viikonloppu on ollu tytöille tosi rankka. Perjantaina oli tosiaan cityilyä ja illalla treenit. Cityilystä huolimatta Kaikku oli todella upea taas treeneissä. Ohjelmassa oli kuuntelutreeniä. Ekaksi pätkä seuraamista, siitä merkille lähetys, merkiltä hyppy ja seis. Seisomisesta ruutuun ja ruudussa kaukot jotka päätty maahan, koska seuraavana olikin luoksetulo pysäytyksellä ja siitä ohjattunouto viimeisenä. Kainolla oli nyt oikein merkki päällä ja parille tötterölle sitä tarjottiin xtrana. Samoin ruutu veti puoleensa. Ruudun kaukoissa neiti tahtoi panua maahan, mut älysin vasta treenin lopuksi että eihän vaan olis ruutu vain niin vahvana Kainolla, meillä kun se on suoraan maahan. Ja silleen se on opettu et hakeutuu ruudun keskelle itsenäisesti maahan. No tuskin suurenpaa vahinko taphtui, kun saatiin ne kaukotkin onnistumaan ruudussa ja ilman. Mutta se asenne ei hyytynyt kertaakaan!!!! Koino on niin huisi!!! Toinen tehtävä oli vapaa valintainen ja me haluttiin tunnari ja vitsit etttä oli hieno. Täytyy kyllä tunnustaa että ehdin yhden ottaa yksin ja pari kapulan sivulle tarjoamista ja pitoa ennen varsinaista tulikoetta. Oikein jäin taas innolla odottamaan seuraavaa koetta.

Sunnuntaina sitten päästiin Mökön kanssa metsään riehumaan. Ikävä kyllä päivä oli oikein valoisa niin moni muukin oli keksinyt saman idean ja hieman meni edestakas kävelyksi lenkki, mut pääasia että koirat saivat riehua. Kamerankin olin varannu mukaan kun aamu alkoi niin lupaavasti, mutta tietenkin universumi päätti että juuri sen tunnin ajan on tosi hyvä juttu se lumisade. Kuvia ei siis ole. =/ Paitsi väsyneestä telmijästä. Ei ole paljon liikettä ollu kummassakaan karvakorvassa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti