.

.

perjantai 21. helmikuuta 2014

Kannuksessa taas

Kävimme keskiviikkona jälleen pettymässä Kannuksessa... =/ Eniten harmittaa kun tiesin jo etukäteen että Kaikku ei ihan ole iskussa niin siltilähdin. No taas sai maksaa oppirahat ihan korkojen kera. Kaissu kyllä ojentaa mamia kehässä, näissä kisoissa ei paljoa perusasentoja nähty. Onneksi maanantaina on tytöllä hieroja niin saadaa takatuupparit kuntoon.

Paikallaanolo    7   (ei heti noussu vaan hitaus tulkittiin varmaankin tuplakäskyksi kun sen verran myöhässä noustiin ja se lonkka-asento oli nyt jo TODELLA leveä. Mamikin vissiin jotain ylimääräisiä heilui)
Seuraaminen    6    (alussa jo vasen seis jäi katsomaan jotain tyttöä yleisössä ja vipa täyskäännöksessä sinne sitten ihan jäätiin tuijottaa, jouduin siis antaa ylimääräsen käskyn. Kontakti oli kyllä kuulema ollu hyvä muuten koko matkan)
Istuminen   10 (tää on taas hyvä! =D )
Luoksetulo   6  (kyllä siellä pysähdyttiin mutta lopussa ei tultu edes lähelle perusasentoa-> lisäkäsky eikä siitä huolimatta sitä tehty. HUOH)
Ruutu   0  (kynnet ulkona. Teki muutenkin sen kehänauhaan kiinni vasemman tötterön eteen. Muuten hienolla vauhdilla paluu!! Sitä just treeneissä vauhditettiin ;D )
Hyppynoto 8 (niin se perusasento oli jossain.... )
Metallinouto 8 (sama ku edellä, muta pakko hehkuttaa taas että onnistuin taas heittään kapulan pystyyn ja Kaikku napsi sen mukaansa hillityn rauhallisen varmasti! )
Tunnari 7 (peruuuuuusaaaaaseeentooo missä olet? Ja muutenkin laiska liike)
Kaket   0 (olin jo jättää tekemättä, mut tein lähti taas todella upeasti seiso-istu, mutta sitten taas se istu valuin maahan... =/ No kävin nostamassa ja seuraava liike kun onnistu niin WAU ja homma ohi. )
Yleisvaikutelma 8 (hyvin tekee, mutta tuomari nähny reippaampanakin)

pisteitä 174 ja sijoitus 3/4. Tuomarina Tiina Laakko.

Ainoa onnistuminen oli kehäänmeno joka ei koskaan ole ollu niin letkeä meillä. Siis tässä puhutaan mamin päänsisäisistä tapahtumista. =D Ehkä siitä syystä Kaikkukin tuli reippaasti mukana. Seuraamisessa taas tuntui että oli liikaa ajatuksia ja mietin mitä teen. Lopussa rentouduin ja homma sujui siihen vipaan täyskäännökseen asti hienosti.

Nyt KAino jää pienelle treeni paussille ennen seuraavia koitoksia ja käy hierojalla rentoutumassa. Ehkä kuiten joutuupi vähän misseilemään tässä välillä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti