.

.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Raskaan työn raatajat

Meillä ollut taas pimujen kaa kunnolla hulinaa viime viikolla. Paljon on viikkoon mahtunut vaikkein päivityksiä taas ole samaan tahtiin tippunut. On jauhettu possua pusseihin ruuaksi pimuille, käyty katsastaan uusia-vanhoja lenkkimaisemia ja raadettu salonkimaskotteina. Niin ja ainahan sitä on ehditty treenatakkin. ;)

Tosiaan alkuviikosta vanhemmat soittivat ostaneensa muutamankymmentä kiloa sianlihaa josta olivat itselleen leikanneet parhaat palat itselleen ja säästäneet koirille koirien parhaatpalat. Siinä sitten yksi ilta vierähtikin lihamyllyn ääressä läskejä jauhaessa. Kauhee homma! Nyt kyllä maksaa ihan kiltisti lihalaatikosta pyydetyn hinnan.

Tostaina käytiin Jäälin montuilla aamulenkillä. Ihan ei pelkän lenkin takia lähdetty ajaan reilua 30 kilometriä vaan samalla huollettiin mamin kynnet juhlakuntoon. Kainohan kävi kyseisillä montuilla pentuna riekkumassa iskämiehen kanssa. Hassua vaikka maisemat oli muuttunut aikas paljon niin silti polut ja reitit tuli ihan selkärangasta. Onhan siellä tullut useampi vuosi käveltyä ristiin rastiin viikottain. pimut oli ihan liekeissä uusista maisemista ja hajuista, mutta tietysti aikaa ja mielenkiintoa jää aina pieniin  myllytyksiinkin.


 Perjantaina olikinn taas treeni-ilta Kainon kanssa. Ume jäi tällä kertaa kotiin lepäileen. Vkiime viikolla loppui edellinen kurssi ja nyt alkoi uusi, niin helpompi "sopeutua" uuteen porukkaan kun on vain yksi pimu hanskassa. :P Ohjelmassa oli ruutua ja sivuaskelia. ruudussa ei edelleenkään mitään isompia juttuja. Otettiin se ihan vaihtelun vuoksi EVL liikkeenä ja hienosti Kaino malttoi mennä merkille ja siitä ruutuun. Tää merkin ohittamis ongelma on selvästi vain ohjatussa. Vissii ne kapulat on senverta huippuja! No luoksetulovauhtiin otettiin vähän tehoja lisää juoksemalla ja kerrasta nti hoksi pointtin ja tuli kyllä TÄYSILLÄ. =D Huisia. Sivuaskelissa oksin itse oikealle mentäessä, että käännän itse olkapäälläni Kainon poikittain. Ihanaa kun sitä on vino jo valmiiksi oikealle. No ratkaisu oli helppo, otan eka askeleen vasemmalla jalalla ristiin oikean takaa. Näin saan vasemman olkapään käännettyä taakse ilman että se näyttää lisäkäskyltä. Miten sitä osain seurauttamisen aikan kävellä suorassa, siis omasta mielestä kierossa. =)

Lauantain aolikin sitten työpäivä pimuilla. Salonki-maskotit saivat paiskia oikein olantakaa hommia kun Katri toi "yllätys asiakkaita" mukanaan. Minä kun luulin olevani päivän ihan kahden asiakkaani kanssa. No pimut sai vähän xtra rapsuja aivätkä näyttäneet laittavan sitä pahakseen. ;) Täytyy kyllä kehua pimatsuja kun käyttäytyivät niin upeasti koko päivän. Osa tuotteiden ostajista eivät edes hoksineet maskottien olemassaoloa kun köllivät rauhassa omilla paikoillaan. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti