.

.

lauantai 10. toukokuuta 2014

Doboilua

Tänään se sit koitti, nimittäin dobo tunti. Huh huh... Näin flunssan kourissa se oli vieläkin haastavampaa ku osasin odottaa, mut koukkuun kyllä jäin. Nyt taitaa olla pallon tilaus edessä ja tietty sen ohjekirjakin täytyy hommata. Mukana tutustumistunnilla oli molemmat pimut. Tein sitten vuorotellen mlempien kanssa, Kaino sai tehdä nuo akrobaattisemmat osat ja Ume sit niitä muita.

Alku lämmittelyjen ja venyttelyjen jälkeen aloitettiin tasapainolätkällä. Tää olikin Kainolle ihan iisipiisi juttu. Mamille ei niinkää. Meidän piti ennen koiran kans treeniä testata lätkä ja pallo ihan itsekkin! Kainon hommia oli tehdä lätkällä painonsiirtoja ja kumarruksia.
Sit päästiin ihan pallon päälle. Alkuun vähän nojailtiin, mut Kaikku oli heti sitä mieltä et kait tonne päälle kivutaan.
 Pallon päällä tehtiin jo eka tunnilla maahan-istu siirrot. Seisominen oli vielä eka kerralla turhan haastavaa.
 Välillä oli koirilla lepotauko ja mamit pääsi jumppaamaan. Huh huh... no kyll se piti ihan intona itsekki tehdä vaikka kipeänä olenkin...
Kaitsu katteli eukkojen hikoilua.
 Ume sai sit tehdä sit venytykset ylöspäin. Umemaiseen tyyliin siinä venyteltiin kielikin. =D
 Ja tietysti vastapainona venytys alaspäinkin. Samoin Umpan kanssa teimme sellaisen yhteistyö jumoan missä minä makasin lattialla ja jalat nostettiin pallon päälle, samalla kroppa jännitettiin ylös niin että pyllykin oli ilmassa. Sitten Koiran tehtävä oli ekaksi ryömiä "jalkasillan" ali ja sitten hypätä mamin yläkropan yli toiselle puolelle. Ohjaaja oikein hihkuin et tää on nähtävä, mut Ume ja Kaino hoiti molemmat hommat niin liukkaasti et ei mitään vaikeutta! =D Tosin Kaino istui mun päälle vipalla kierroksella....
 Koska tunti oli lähellä mun vanhempien kotia, pääsi pimut käymään mummilassa äitienpäivä makkaroilla. Se taisikin olla reissun paras kohta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti