.

.

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Rantsukausi avattuTässä alkaa pikku hiljaa mamikin olla terveiden kirjoissa joten alkaa arki saapua takas meidän narttulaumaan. Tänään lämpö on hellinyt niin pimut sai syödä aamupalat ihan ulkona. Mitäs muutakaan kun jäiset kalkkunalevyt mitä saa jyrskätä. Alkuu pimut oli himpun ihmeissään, kun aloin antaa nuo jäisenä, mut nyt ollaan jo super intsinä niitä vastaanottamassa.
Päivän mä vietinkin jälleen työn parissa. Pimut jäi kotiin kun oli nyt sunnuntaina himpun pidempi päivä kuin viimeksi. Mutta töiden jälkeen me suuntasimme rantsuun. Jäljistä päätellen oli siellä joku muukin käynyt, mutta nyt saatiin olla ihan rauhassa. Kauempana näkyi liikettä, mut sehän ei meitä häirinny.

Alkuun homma lähti vähän nihkeesti liikkeelle... Pimut vain patsasteli ja näyttivät hyviltä. =)

 Väliin pikku supattelut ja toiminta suunnittelut.
 Kunnes Umelle tuli tärkeempiä juttuja, aaltojen metsästystä. Kaino ei oikee lämpiä moiselle juoksentelulle.
 Jossain kohden Umppa löysi jotain superihanaa. Hetken jo luulin et toi oli joku elukanraato, mut onneksi osoittautu joksikin merikasvustopalleroksi.
 Kaino sit päätti kuiten kaiken varalta tappaa palleron.
 Ja mitä olisikaan rantsuilut ilman painihommia.


 Pikku vampyyri iskee jälleen...
 Ja posetusta. Kaitsu löysi näin mainion posetuspaikan eikä ollu lähteä sieltä millään pois. Piti jo ihan ääntä korottaa ennen kuin luopui paikasta. Ehkäpä Kaitsu ei luottanu mamin kameran tehoon kuvata niinkin kaukana olevia kohteita. Kaino päätti myös toisen kerran testata mamin äänijänteitä. Neiti vain lähti kävelemään ja kun matkaa oli jo aikas runsaasti, aloin tietysti huudella palaamaan. Korvaansakkaan ei lotkauttanu moiselle ja matka jatkuin kovin määrätietoisin askelin kohti jotain. Ei auttanu ku lähteä perään... Kohde löytyi sit viimein, en tosin nähny mikä se oli, mut se merkattiin ja sen jälkeen tultiin kivasti ravaten luo. Kerjättiin myös pikku namia moisesta suorituksesta... Taitaa mamin pikku Mupotin tulla jo siihen ikään, kun kaikki tiedetään jo paljon paremmin kuin mami. =D
 Umella tuota metsästettävää riitti, vaikkei kauhean tuulisesta päivästä ollu kyse.
Lämpöjen noustessa ulkona, ollaan me tänään otettu kesähuonekin käyttöön. Ume oli heti vallannu sängyn käyttöönsä, nyt mahtuu pieni nukkumaan toisin kun sohvalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti