.

.

torstai 4. syyskuuta 2014

Karmea kotiinpaluuSe olis joka vuotisen lintupäivityksen aika. Tässä eilen töistä kotiutuessani koin kauhean näyn pihatiellä, joku ilkeän näköinen lintu söi meidän piha-pulua! O_o Tai näin oletan sen harmaan möykyn jossain kohden olleen... Mitäs me pimujen kaa nyt seuraillaan pihalla, kun pulua ei enää ole? No josko tulisi uusi asukas. Viime kesänähän tällä pululla oli oma pulu kainalossa jonka kanssa kuherreltiin varaston katolla. =)


Pimujen kaa meillä alkoikin nyt todella tylsät ajat. Mami on nt jälleen saikulla ja lääkärin tuomio oli 5 päivän hikoilukielto... =/ Se siis tarkoitaa yhtäkuin liikkumiskieltoa, ku en vaan osaa liikkua hitaaaaaasti ja rauhaallisesti. Mrrr.... päivän ekat tunnit olleet jo yhtä kidutusta! No aina voi sohvalla fiilistellä eilisiä treenejä lihanhakureisulla. Kaino teki upeat kuuntelutreenit. Samainen treeni ei viimeksi onnistunutkaan.


Ekana Z-kävelyn istu-seiso erottelua ja homma alkaa sujua. Istu osiossa täytyy mamin muistaa vähän nostaa leukaa ylöspäin merkiksi ja seisomisessa rytmittää ne kädet. Aivan liikaa liikkuvia osia, mutta nämä ku muistaa niin homma toimisi!

Seukkina oli ihan seuraamista juosten ja se kuuntelu juttu, jossa ekana luoksetulon pysäytyksestä lähetin Kainon ohjattuunnoutoon oikealle ja seuraavalla kieroksella siitä topista kimmottiin sitten oikealle ruutuun. Kumpikin sujui ihan törkeen loistavasti ja vieläkö ruudustakin tultiin laukalla seuraaman niin olihan se hienoa! En tiedä oliko vireeseen apua kun luulin ottavani Umpalle, mutta se olikin täysin unohdettu namipallo = halkaistu tennari jonka sisälle laitan namin. Toimi meillä kummallakin pimulla loistavasti.

Tässä Umppa näyttää kuinka pallo "toimii". Kaino on paljon fixumpi ja kiikuttaa pallon mamille ja mami antaa namit pallosta. Tosin myönnettäköön, että Umppa jaksaa pelata pallolla niin kauan että ne namit tulee ulos!


Ume on kunnostautunu tokon parissa oikein hienosti. Parhaimpina hetkinä Ume jaksaa jo seurata useamman askeleen ja tehdä jopa käännöksiä. Sitä riemua ei kyllä useasti pitkään kestä, eli ai auta hangata samaa treenia loputtomasti. Nyt namipallon kanssa seuraaminen oli oikein energistä! Ja mikä kontakti!!! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti