.

.

perjantai 26. joulukuuta 2014

Jouluposetukset

Tänään oli ohjelmassa normi metsäilyn lisäksi jouluposetuskuvien otto. Ja kuinka arvata saattaa ei Umppa ollut yhteistyökykyinen tälläkään kertaa... Tuloksena oli haravointi urakka, kun kamera katosi jonnekkin kinokseen. Onneksi se sieltä löytyi ja nyt kuivaa tuossa pöydällä osina... Huokaus... Olin kyllä sen verran kiukkuinen tapauksesta, että Kaino pääsi etsinnän ajaksi sisälle lämpimään, kun Ume joutui etsimään sitä kaverina (lue pysymään pois haravoinnin tieltä!).

No toisella kameralla sain muutaman kuvan sitten napsastua, mutta ne metsä kuvat joulun tienoilta on nyt panttivankina siellä toisessa kamerassa. No tässä kuitenkin uljaat joulu-pimut.



Metsäänkin taas suuntasimme. Tällä kertaa ilman poikia, kun Jymyn  ja Mökön kans olemme nyt muutama päivänä käyty kimppalenkeillä. Pakkanen on ollut ihanan kirpsakka n. - 15 asteen tienoilla. Jouluaattona kun päästiin jo yli tai siis alle -20! Umea kun tuli taas parjattua, täytyy kertoa että näillä kimppalenkeillä on Ume ollut ainoa jonka nimeä ei ole tarvinnu moneen kertaan huudella. Kaikku on vielä vähän hapan Jymyä kohtaan ja opettaa pojalle kuinka vanhoja rouvia lähestytään. Jymy taas välillä kyllä lällättelee rva koiralle niin, että meidän täytyy Jymbelle välillä sanoa ettei se käy laatuun. Hra Mökö puolestaan on intohimoisesti pitänyt kiinni jäniksenjalastaan sekä protestoinut lumipaakkuja tassujen välissä. Ume on siis ollut ainoa tasainen kävelijä. No kerran alkoi vähän viirata ja kiusattiin tätiä hihnassa, mut muuten ei voi kuin kiitellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti