.

.

torstai 25. joulukuuta 2014

Umppa, se on out... eiku uniikki

Jouluaaton olimme pimujen kanssa mummolassa. Pimut taas tykkäs ku lahjoja ja nameja sateli. Pimut saivat uudet hienot lelut. Umppa nuorimmaisena sai valita ekaksi omansa ja nuoriso valikoi tietysti tuon playboypupu hahmon. =D Lisäksi lahajasäkistä löytyi nakkipaketti, jonka Umppa tyhjensi niin sanotusti ykösellä Ykä-ukin avustuksella. Ukki laittoi n.5 nakin nipuissa Umelle setin suuhun ja Ume imeskeli nakit sisuksiinsa ahnaasti. Kainolle jäi vain pari kalkkuna siivua lohdutukseksi.

Kainolle jäi näin ollen tuo iso keltainen nalle. Tosin Kainolla on oma pervessionsa keltaisille leluille. ;D Harvoin enää lelujen kans tuusaa, mut aurinkotyynyt ja -reppu on vieläkin ihan supereita! Pirjo-mummi olikin ihan innoissaan kun Kaino jaksoi kanniskella omaa leluaan pitkän tovin.

Kotona odotti sitten lisää paketteja meille kaikille. Tässä Kainon jo tovin kuolaamat kanafileet. Nyt on iltaherkkuja hetkeksi.  Joulun kunniaksi sai kaino ihan kaksi. =)

Koska Umppa on perheen kuopus oli paketteja vähän enempi. Uusi laatikollinen mahalevyjä ja Rapsu. Mami sai hyviä säväreitä sohvalla kun Rapsusta pääsi ääniä. Rapsun sisällä on tyhjä muovipullo joka rapisee kivasti.


 Tuossa jo aijemmin julkaisin Umen passikuvan ja nyt jouluna sain kuulla tarinan kuvan takaa. Umen lempipuuhaa mummolassa oli ollut ukin tuijotus. Kuulema Umella oli vakipaikka mihin hän istui ja alkoi tuijottamaan ukkia sinnikkäästi tai jos ukilta itseltää kysytään niin ihailua katseessa. No onhan se hyvä että koira osaa keksiä ihan itsenäisesti tekemistä. =D Ume on nyt aina tykänny katsella milloin telkkua ja milloin itseään peileistä tai heijastavilta pinnoilta ylipäätään. Tää kuva on siis Umen vakivaklauspaikalta.

Tietysti piti toivoa Kainosta samanmoinen "WANTED"kuva. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti