.

.

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pikku potilas tokottaa

Kaino etenee parantumisen suhteen hirmu harppauksin. =D Keskiviikko aamuna mietin et tänään kyllä tokotaan Kainon kanssa kun nti ollut sen verran reippaana ja terhakkaana. Päivän aikana sää päätti tehdä meidän aikeista ihan turhia, räntää, vettä, loskaa ja kovaa tuulta oli pihalla tarjolla. No joskus se universumi muistaa meitäkin! =D Sain töihin viestin että haluisinko ostaa illan tokot  Katjan tunnille. No mehän haluttiin, tai siis mami halus ja illalla kävi ilmi että kyllä se Kaikkukin halusi!

Ume oli eka vuorossa ja Umella olikin ne TAHMATASSUT jalassa tänään... Huokaus... Että osaa pikku koira olla RASITTAVA!!!! Alkuun otettiin ihan kontaktia ja seuraamisen alkuja yms. Ja hermohan siinä puuhassa menis kokemattomammalla harrastajalla. :P

Seuraavana oli sitten Kainon vuoro päästä halliin ja WAU!!!!!! Otettiin eka ihan itsekseen starttina kontakti, seuŕaamista ja lätkälle täppäämistä. Ei valittamista missään liikkeessä. Seuraaminen oli kuin sähkölevyilla tepsuttulua. Huokaus... Ja ihan erisyistä ku Umen kohdalla. Sitten päästiin Katjan silmänalle tekeen seuraamisen ja luoksetulon putkeen. Seuraaminen oli mykistävä! Alussa oli pari täyskäännöstä vähän väljiä, mutta mun uusi "ei odotella koiraa" tyyli kantoi hedelmää ja vipat olikin nopeita ja Kaikku oikein kiihdytti et pääsee mukaan. =D Pakki oli vähän alussa kans vino ja se "suurin" virhe oli paikka paikoin aikas voimakaskin EDISTÄMINEN! =D Ei muuten haittaa yhtään!!!! Siis en voinu uskoa, että meidän seuraaminen on taas tuon näköistä! =D Siitä sit suorilta luoksetuloon ja sekin tehtiin LAUKALLA! Siis oikeasti laukalla! En tiedä onko me ikinä tehty tuollaista luoksetuloa. Kaikku ku lähti tuleen olin varma ettei siitä vauhdista pysähdytä, mutta kyllä se toppi sieltä tuli! Pari askelta venyi, mut se näytti siltä että vauhdin vuoksi massa ei vain topannu niin nopeaa. Ilmeestä huomasi että käskyyn kyllä reagoitiin heti. Siitä "tule" käskyllä taas lähdettiin laukalla ja "maa" olikin nopea. Vieläkö se perusasento tehtiin laukalla oli aika juosta loppikselle!!!

Loppiksesta puheenollen on nyt joutunu keksiin uuden loppiksen. Onneksi mielikuvistustoimii kun pakko ja hoksin broitsu/kalkkuna/vihannes piltit. Kyllä näytti maistuvan ja samaa herkkua kun nakkaa napuihin lusikallisen menee kipolline kuivia raksuja iha hujauksessa. Ei oo kauheasti lisäaineita yms niin paljon parempi vaihtoehto kuin entiset pussikoiran/kissanruuat. =)

Tunnin päätti Ume hypyn kanssa. Ja kyllä se 3 sekunnin viive on nyt todistettu. Eka otettiin irtomista ja se onnistui loistavasti, Ume jopa karkasi kerran! =D Sehän meille sopii... Toisen aoli paluu hyppy takas. Eka otin sillä sivulle käskyllä, mut piti antaa toinen käsky joka oli tule. Katjan ehdotuksesta koitettiin sit sitä ja homma oli yhtähidas. Sit älysin ton 3 sekunnin viiveen ja testattiin molemmilla käskyillä ilman sitä toista kannustus käskyä ja siltä se Ume tuli ihan yhdellä, mutta se 3 sekunnin miettimisen jälkeen. =D On se hassu ötökkä, siinä raivostuttavuudessaan maailman suloisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti