.

.

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Loppuviikon suhinat

Jos alkuviikko meni leikkiessä, oli meillä sitten vakavampi loppuviikko. Keskiviikkona käytiin heittää illasta ohjauksen jälkeen treenit ihan normityyliin. Tietysti me testattiin kurssin antia ihan käytännössä ja täytyy kyllä sanoa, että namien kulutus alkaa olla jo super minimissä trenatessa. Sen kyllä huomasi myös eilen jääkaapissa, kun löysin treenijuustorasian ja hullu menin avaamaan sen.... Huh mikä haju!!! Hieman muokkasin kurssiantia meille sopivammaksi. K ei oikein innostu tuosta taistelu > patukka kainaloon > seuraa kuviosta vaan selvästi ilme ahdistuu ja jättää ison välin, mutta muutin sen painiksi ja sieltä seuraa niin johan oli liukasta!!! WAU mitkä täyskäännöksetkin saatiin aikaiseksi. Ei tarvii maminkaan enää treenata salilla niin intona, kun koiranpalkkauksesta irtoo ihan hirvee lämpö ja hiki. ;D

Torstai me vaan lenkkeiltiin, mutta perjantai aamuna oli Kaikulla taas Kaisalle aika maksahuoltoon. Hoidot on selvästi toimineet. Pöhö on pois ja ruuansulatustoimii hyvin. Olen jo uskaltanut antaa kotiruokaakin eikä ole tullut mitään outoa. Tosin nyt on ruokana ollut ihan kasvissose ja lohi, lisäillään nuo linnut sitten myöhemmin niin ei tule liikaa muutoksia jatkuvasti.

Pojat olivat näin iloisena meitä vastassa, mutta K ei edes vilkaissut poikiin päin vaan paineli suoraan hoitohuoneeseen Kaisaa odottelemaan. =D Mami nyt kävi tietysti rapsut antamassa.

Mamin muisti on ollut aivan surkea viimeaikoina. Aina on pitänyt ottaa kuvat käynneiltä, mutta kamera ei ole tullu koskaan mukaan... No nyt oli kamera, mutta sai ollakkin... siinä vieressä. =/ Pois lähtiessä hoksin, että mikäs se siinä makaa. Onneksi Kaisalla oli näin kiva kuvausidea. Kuulema auttaa järjenjuoksuun tai jotain.... =D Saimme siis molemmat omat neulat silmien väliin.

Umppa on nyt lomaillut kun edelleen sitä könkää ilmassa eikä näin ollen päässyt autoon mukaan. Nti olikin pihavahtina hoidon ajan nauttimassa kesästä. Näin terävännäköinenvahti oli meitä vastassa.

No sitten se riemu repesi ja mami kans. EI passais nyt revitellä yhtään! Onneksi tuo könkkäys on tainnu johtua pissatulehduksesta. Vein pissanäytteen lääkäriin ja viikon kuurin jälkeen siellä vielä näkyi jotain tulehdussuloja. Nyt jatkamme kuurin loppuun ja katselemme sitten tilannetta uudelleen.

Lauantaina tuli pihalle tämmöinen lähetys! Jeeeee!!!!! Isi oli tehny mulle uudet hypyt. Nyt voi kunnolla alkaa sisäistään uutta hyppy-ohjattua. Ja sit peukut että se liike on sitten edes jollain tavalla semmoinen kun sääntöluonnoksessa nyt lukee... Kyl on kennelliitto osannu sotkun järjestää näissä aikatauluasioden tiimoilta. Peukutetaan että uudet korjatut säännöt ehtivät elokuuhun ja koirakot ei ole opetelleet ihan vääriä liikkeitä...


Umpan loppuviikko onkin mennyt taas leluja järjestellessä. =D Perjantaina kun töistä palasin oli asetelma tää...

Launataina oli jo sammaripossu päässy mukaan läjään.

Ja nyt sunnuntai aamuna oli pallopossukin mukana. Raskinkohan mä nyt tuota läjää siivouksen yhteydessä hajoittaa? Ja sitten vois miettiä että onko nuita possuja Umella jo liikaakin... Tässä kun ei vielä ole läheskään kaikki! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti