.

.

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Niin on päteviä karvakorvia

Tänään käytiin Umpan ja Täpän kans metsässä iltalenkillä Kainon jäädessä kotiin lepäämään illan rallyja varten. Ja ylläri, Umppa hukkasin jälleen kerran valopantansa pimeyteen... enempi tapa kuin poikkeus. Aina on panta löytynyt, mutta nyt alkoi näyttää toivottomalta koska oli jo todella pimeetä ja niinkuin epäilin oli pannasta valosammunut itsekseen. Ei muutakuin metsään käveleen ja Tärppä lähti mun kaveriksi Umpan jäädessä hiimaileen sinne missä oltiin. Ollaan Täpän kans otettu metsätunnaria kepeilä ja koitin nyt kannustaa samoilla sanoilla poikaa hommiin. Alkuun Täpä vetikin vähän ristiin rastiin, mutta ei kauaa kun lähti vähän jämäkämmin liikkeelle ja lähellä löytöpaikkaa meni jo nenä maassa. Kun panta löytyi Täpä pysähtyi, tökkäsi pantaan valot ja jäi odottamaan mua paikalle. Itse oli menossa jo ihan eri suuntaan. Poika oli vähän häkeltynyt kun niin innosta kiljuen tungin napuja suuhun. =D On se pätevä!!!!

Illan rallyissä loisti taas Kaikku!!! Hitsin hieno rata ja pikku häröä tuli vain kun oli niin paljon virtaa ja täpinää. =D =D Jouduttiin radalle aikas haipakaa kun lähtönumerot jaettiin ja oltiin toisia. Suinä tuli kiire hakea Kaikku autosta. Kun pikku välikohtauksen jälkeen päästiin halliin oli jo eka tehnyt oman osuutensa. Tosiaan kun otin Kainoa autosta otettiin naapuriautosta samaanaikaan koiraa joka koitti rynnätä ohjaajan läpi. Kaino oli jo puoliksi ulkona kun piti työntää se peruuttaen autoon takaisin. Pikkusen tuli kyllä sanottua taas pahalla äänellä kun ohjaaja päätti olla laittamatta ovea kiinni vaan jäi itse eteen... Onneksi siitä päästiin ehjin nahoin halliin ja siitä huolimatta sain hermot nollattua ja tehtyä hyvän radan! Koska rata oli huippu ei otettu kuin pari seuraa-peruutus treeniä ja sitten seiso-maahan jumppaa. Kaino ollu nyt huippukunnossa, en muista olisiko nuorenakaan pystynyt tekeen tuota jumppasarjaa niin puhtaasti. Eli kun koira menee maahan niin ennenkuin pylly lysähtää kokonaan lattiaan sieltä noustaan hissinä ylös jalat kiinni maassa. Ja tätä alettiin tarjota!!! =D

Illan viimoinen hymy silaus oli kun kaveri toi meille yllärinä hienon Hurtan pannan. Sattui vielä olemaan juuri oikean kokoinen! Iso kiitos Petra! =)

Pannassa on vielä loistavan hyvä heijastin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti