.

.

maanantai 5. lokakuuta 2015

Viikonlopun viettoa


Ja taas me lähdettiin lauanataina cityilee. Eka oli vuorossa Täpä ja sitten pimut. Tietysti mulla ei käyny pienessä mielessäkään ottaa kuvia Täpästä... Pimuistakin huomasin ottaa kuvat korttelin päästä autolta. =D No onneksi siinä on kiva puisto vieressä niin saatiin pimut kuviin. Kuin tälläsin pimut istuun tohon ojan varteen tuli siihen joukko turisteja, olisivatko osallistuneet irkkufestareille tms. Pojat räjähtivät nauramaan kun näkivät pimut. =D Tietysti halusivat ottaa myös pari valokuvaa... Pimut alkaa olla aikas kuvattuja ympäri maailmaa kun kesälläkin turistit halusivat napsia kuvia. ;D Muutenkin oli taas monta rapsuttajaa ja kyselijää rotuaarilla. Hyvää PR toimintaa taas.

Täpä kaupunkikävely oli yhtä rentouttavaa kun tää meidän sohvalla fiilistelykin... Mutta kyllä täytyy sanoa, että kauas on tultu siitä ekakerrasta. Ainoastaan lava-aukiolla oli vähän jännää kun siinä oli ollu just jokuu esitys ja ihmisiä tuli ja meni ja lavalta purettiin kolinalla tavaraa. Namit onneksi maistui ja joku rva halusi myös Tärppää jututtaa kun oli niin elegantti pää ja siitä tunnisti rodun. ;D Itse en ehkä Täpästä juuri tuota sanaa käyttäisi, mutta onhan se pää kaunis...

Ume taas huolehti ettei mami turhia kimpoile sinne tänne ja janttasi pyllyn polvien päälle! Se on pakko lepo nyt!!!!!!
Sunnuntai menikin sitten treeneissä, niinku kyllä lauantaikin kun oli poikkeuksellisesti activella treenit. Hyviä vinkkejä saatiin taas Jenniltä pikku malinöössin koulutukseen. Olisikohan niistä johtuen sunnuntain OKKn treenit menny super hienosti!!! Täpä oli kyllä sähköjänis mutta hyvin keksittyi annettuihin tehtäviin. Saatiin mukaan tälläkin reisulla peri hyvää juttua. Täpä kun kenottaa ulospäin perusasennossa niin Jenni vinkkasi , että palkka reidestä kii ja sunnuntaina vinkattiin, että jos mä hellitän painetta ja poistun vierestä palkan jälkeen eikä koira. Täpä tuntui rentoutuvan tästä ja pystyin aina palata viereen...tai siis välillä joo jos olin nopea, mutta muuten poika tarjosi hienosti perusasentoa iha itte!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti