.

.

lauantai 10. lokakuuta 2015

Tosimies


Täpä päätti tortain ja perjantain välisenä yönä että tosimies ei pakkasella lämmitystä kaipaa... Oli sitten puuhasteltu patterin johdon kanssa! O_o Joka siis on ollu seinässä. Onneksi ei kuitenkaan ole sattunu mitään ja hyvällä onnella Tärppä on onnistunu saamaan sen pois seinästä ennen johdon käsittelyä. Mutta onneksi on taas isi joka uutisen kuultuaan käski hakea uuden patterin kotoa tilalle ja puottaa vanhan huoltoon. ;D Mutta jotta herran edesottamukset ei ihan tähän loppuisi niin tänä aamuna oli portti nostettu pois saranoiltaan! Jumankauta tota jäppistä... Siinäkin oli sitten ihan mun kenkää käytetty vipuvartena portin alla... Mutta hienosti poika oli kuitenkin pysynyt portin oikealla puolella. Taisi ytietää että talossa olevat naikkoset ei arvosta ylläri hyökkäyksiä!

Kun Täpä oli sitten yön ajan imenyt itseensä virtaa hypättiin me autoon ja montuille riehuun. Ja harvinaisen ärsyttävä ötökkä oli sielläkin. Uskalsi jopa Kainolle uhitella... ;) kaikku oli alkuun että REALLY? Mutta kyllä siinä piti poika ruotuun pörhäyttää. Alkuun ihan leikin voimalla, mutta sitten Täpä uskaltautui yrittämään varastaa Kainon keppiä. Ei onnistunu ja Kaino suuttui ihan tosissaan. Sieltä mä sitten katselin hiekkavuoren päältä kuinka pieni malinöös pudotettiin omalle paikalleen!

Kameraa ei tietenkään ollut mukana, mutta onneksi älysin kännyllä ottaa jytä räpsyt kun ekaa kertaa koko poppoo jaksoi painia piiiiiiiiitkät tovit ja hyvässä yhteisymmärryksessä; Pimut vs Poika. ;)


Tästä se lähtee...
 
Umekin oli hurrrrjana kun oli täti peesissä.


Mutta niin kun täti häviää kuvioista alkaa asetelma olla kohtuu tutun oloinen. =)

Kaino vaan on sitä mieltä, että jos joku sitä kurmuuttaa niin se olen minä!Pientä maliprässäystä.

Mutta sutjakkaana poikana Täpä hoitaa tilanteen.


Ja loppuasetelmien aloitusruutu...


Ja valmis... =D Ume ei edelleen sano tuosta mitään... Käyn sitä pelastamassa, mutta Umemaiseen tyyliin neiti alkaa heti itse härppiä uutta painia niin olen todennu että siellä ku on!!! Paitsi tietty jos Ume vain kävelee ei Täpällä ole oikeutta toista alistaa.

Ja keppifiaskon jälkeen näin lämpimät tunnelmat!

Kotona olikin sitten unien aika. Alkuun Kaino innostui säkkituolista, mutta sitten se on tuossa ollut ihan käyttämättömänä. Jostain syystä se on taas alkanut olla pop ja sohva taas ihan mälsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti