.

.

lauantai 31. lokakuuta 2015

OKKn rallyt


 Kainolla oli tänään rankka päivä kun olin ilmoittanut meidät tuplakisoihin OKKlle. Aamu me aloitettiin leppoisasti katsomalla telkusta karhudokkaria. Umesta dokkari oli äärimmäisen kiehtova, sitä katsottiin pitkä tovi aina välillä jännissä paikoissa eläytyen. ;D Ja tietysti kotiin jäävät sankarit pääsivät metsään kisuaan kun Kaino skippasi tämän huvin.

A-kisa käytiin ekaksi. Tuomarina toimi Iiris Harju. Rata oli mukavan leppoisa ja väljä, mutta tällaisella radalla ne virheet korostuvat... =/ Harmittava omamoka 10p lähti kun Kaino teki vinon perusasennon ja automaatiolla korjasin sen sanomalla "sivu" ja älysin et "NOOOOOOOOUUUUU" ja koitin paikata lähtemällä liikkeelle,mutta tottakai tuomarin terävä katse oli nähnyt pyllyn liikahduksen ja kyltiltä nro 6 -10p (ylimääräinen istuminen). Myös eka kyltin napa oli kyllä totaali ylläri moka!!! Kaino teki edessä istumisen sijasta maahanmenon!!! Ei koskaan ole tehnyt sellaista! No nyt teki ja uusimisesta -3p. myös kyltiltä nro 10 tuli -3p ohjaajavrheestä. Näin ollen tulos 84/100 eli tulos sieltä kuitenkin napsahti. =D Aikaa käytettiin 2:18.78.


Kisa Bn tuomaroi sitten Anna Pekkala. Rata oli sitten ihan erilainen kuin A kisan. Lyhyillä väleillä paljon hässäkkää ja kompia! Pahin pelko oli kun 270käännös kyltti oli hypyssä kiinni ja Kaikku kyllä mielellään sen hyppäisi ihan omin nokkineen... Viime treeneissä se kävi ilmi! Varsinkin kun se hyppy suoritettiin just ennen sitä käännöstä... Mutta mitä vielä Kaikku oli terävänä! Vähän kyllä käännöksen aikana vilkaisi hyppyä  sen näköisenä et hyvinkin sen tässä S-mutkalla ollessa voisi hypätä. Mulla pääsi kauhea kiljaisu "P" ku tuo "P" on meidän 270käännöskyltin käsky sana ja homma jatkui kauniissa kontaktissa! WAU!!!! -1pisteen virheitä tuli kyltiltä 2 kun saksalainen käännös oli valua kyltin taakse ja kyltiltä 13 jossa napa taas vähän levisi.

Tässä rata:

FBn postilaatikkoon oli tullut myös kuvia meidän B-kisasta. Valtavan isot kiitokset Mira Elfving! =) Tässä me valmistaudutaan suoritukseen.

Tässä taitaapi olla menossa istu-maahan-istu.

 Ja matka jatkuu houkutukselle upeassa kontaktissa.

Houkutus ei tuttanu ongelmia.Matka jatkuu kohti pir-pir-piruettia.

Tästä täytyy tunnustaa ettei oo mitää muistikuvaa minne ollaa menossa ja mistä tulossa... Kivaa meillä näyttää olevan. =)

Ja se epäonninen napa.

Tässä meidän super-sankari! Tuloksena siis 98/100p. Sijoitus toinen ja olisiko ollut 24 osallistujaa. Lisäksi TP eli tuomaripalkinto parhaasta ohjauksesta ja RTK2 titteli nimen eteen. Seuraavana onkin voittajan vuoro mitä ennen pitää vielä hioa pari likettä ja tuo oikealla seuraamisen käännökset kuntoon!

Saatiin myös kehänlaidalla paljon kehuja, mutta eniten taisi lämmittää (jos nyt voi näin sanoa) meitä tuomaroineen tokotuomarin sanat Kainon paluusta! Kuulema aina tulee hymy ja mukava mieli kun meitä näkee suorittamassa. Lisäksi tosiaan sanoi Kainon olleen nyt se koira millaisena hän Kainon muistaa ennen kuin alkoi hyytyä! Näin on tainnut maksaongemat saada tasaisen vaiheen ja Täpän kuntoleiri tuottanut tulosta. Kaino-Vieno is back!!! =D

Loppuun vielä meidän koulutustunnus mitalli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti