.

.

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Epäonnenviikon huipennus


Vime viikko oli kyllä todella universumin tykitystä... auton tuuletin hajos tiistaina ja isä korjas sen kun kävi meillä töissä mutkin. Keskiviikkona isi tosiaan kaivoi mun auton sieltä penkasta ja torstaina hajos berlingon pakoputki. Jotta viikkon epäonnet ei ihan vielä tähän loppuisi niin meidän tuttu laina-autokin sanoi yhteistyösopimuksen irti. Sain onneksi lauantaina käytyä Umen ja Paten kans aamulenkit jäällä ja Kainon kanssa ratatreenit hallilla. Paluumatkalla alkoi auto nykiä ja joku moottorivalopalaan... kun sain koko porukan pakattua autoon, että päästään jäälle lenkille ja mamille koko viikon odottama hampurilainen haettua, ei auto sit suostunut liikahtamaan pihasta. Huoh... soittoa taas isille ja iskä aikoi laittaa turbon päälle berlingon korjaukseen. Illasta sitten saatiin autot vaihdettua, mutta tottakai siinäkin sitten universumi muisti meitä... kuljetuskärry meni rikki!!!! Oikeasti???!!! mitä vielä... No ne ratatreenit meni ihan ok, vaikkakin Kaikku oli tahmea.

Patea ei epäonnet onneksi ole vaivanneet vaan poika on ollut super ihana pusumies. Nyt on löydetty uusi tarkkailupaikka yläkertaan, säkkituoli on löytänyt jälleen tauon jälkeen käyttäjänsä.

Ja ne lelut... varovaisen päättäväisestion poika jo ominut itselleen tennari ja pleiboin =D Umpsin lempparit on saanu kyytiä!

Eka reikä pehmoon... ;D

Yritti poika käydä myös varkaissa mamin nukkuessa... pitsan kannat oli mennä ominluvin parempiin suihin. Jostain syystä kuiten siitä sohvalta säpsähdin hentoon rahinaan ja sain itse teossa kii. Siihen ne jäi sohvalle ku se PRKL murahdettiin sohvalta. Olin vielä niin tyly että jatkoin hetken torkkuja ja siinä ne kannat gherätessä vielä sohvalla oli Paten luimuillessa muualla. Karvas oppitunti mamin safkojen syömisestä. Niin ne kannathan kuiten löysi tiensä iltaruuan sekaan... =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti