.

.

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Sairastuvalla

Mami nappas taas jonku taudin päälle tai ei se mikään ylläri ole kun koko työpaikka sairastanut ja asiakkaat päälle. Tää päivä ollaan sitten vain makoiltu ja laikoteltu vastapainoksi viikolopun kaaokselle. Varmaan se tauti silloin näki mahdollisuuden iskeä, kun levosta ei ollut tietoakaan. Sunnuntai piti olla lazy sunday, mutta kaveri soitti ja kysyi halutaanko ostaa sopuhintaan hevosta niin siinä se sunnuntai ja maanantai menikin pilkkoessa 25kg heppaa pakkaseen. Sunnuntaina piti myös pyöräyttää Kainon soseet.

Tänään tunnelmat on ollu laidasta laitaan. Aamulla Kaikku hoiti mamia kuntoon ja pakotti lepäämään, kun mamilla himotti siivota yläkerta kun eilen koirien huoneet sai kyytiä. Mikään ei ole suloisempaa kun unessa sätkivä pikku böllmastiffi!

Kyllä ne malinöössitkin osaa nukkua ja vötkistää tarvittaessa. Pate on ominu Kainon sohvan, ilmankos mummo ei oo tullu ylös vaan nauttinu uudelleen järjestellystä sohvastaan.

Päivällä käytiin sen verran ulkona, että jäätikkö on taas valloitettu niinkuin eilenkin!

Ja ihan koko lauman voimin! Vähän piti pojan kokeilla onneaan ja kiusata mummoa, mutta kyllä se kunnioitettava käytös alkaa jo onnistua. Mitä nyt välillä pitää sekoittaa pakkaa... ;D

Ekat perheposet otettu! Vitsit että ilma ollu nyt hieno paripäivää. Ei parempaa kuvauskelia voisi toivoa.


Kun on hetki oltu paikallaan pitää saada kaikki se patoutunut energia purettua johonkin.

Pimut tallusteli sit leppoisammin.

Kutka kesken matkan.


Kepillä jäätä...

Ja ylläri... Äkkilähdöt tuli taas pojalle!!!!

Kun pelkkä katse voi tappaa...

Kun tilanne käy kuumana tulee meidän tilanneäly Ume aina sotkeen pakkaa... Voiko parempaa hetkeä olla ärsyttää tätiä?!

Sosiaalisesti kömpelö Umppa-Lumppa liikenteessä. Kainolla ja Patella oli tuumailuhetki meneillään, kun Umpalla tuli ajatus mieleen...

Yllätämpä tädin iloisesti takaapäin. =D Siinä sai kyytiä sitten mali ja bullit!

Ilta onkin mennyt taas näissä tutuissa merkeissä... Sohavlta toiselle vaihdellen. Kuvat on jo mutaman vkn takaa, mutta meno on meillä täysin sama!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti