.

.

torstai 17. maaliskuuta 2016

Penkassa

Kuva kertoo oleellisemman... =/ Eilinen aamulenkki ei ihan mennyt niinkuin piti. Keli kökkö, mut päätin kuiten terkistaa jäätilanteen rannassa. Tuli sit tarkistettua oikein ajan kanssa, sillä parkkis oli ihan peilijäässä ja vaikkei vauhtia ollut nimeksikkään penkassa oltiin enkä saanut omin neuvoin pois. Ei hätää... noin klo 8.15 puhelua isille (joka ei ihan naapurissa asu ja jonka mukaan vielä on yö =D ), että lapsi on hädässä. Iskä aikoin aamukahvin jälkeen tulla pelastamaan tyttärensä pulasta. Aikaa irroitukseen meni noin minuutti. koska vika piili tossa kinoksessa ei liukkaassa pinnassa. Oooopsss.... No tuliaisena sain hienon koottavan armeijalapion josta saa tarvittaessa myös kuokan! Mun auton varustelutaso alkaa olla jo kohtuu kattava. Tosin vaihtosukat olin unohtanut laittaa tarvittujen tilalle.

Niitä sukkia olisi nimittäin tarvinnut koska keli "jäällä" oli kaikkea muuta kuin jäinen!!!!

Coretexit jaksoi pitää vettä noin puolitnia jonka jälkeen sukat alkoivat pikkuhiljaa imeä vettä aika huolella... Kuivat kengät olisi kyllä löytynyt auton uumenista.

Puolentunnin kohdalla oli myös pimutt sitä mieltä, että suuntana on koti ja auto. Tuli kuiten kelistä riippumatta tehtyä se tunnin lenkki. Iskä olikin just sopivasti saapunut rantaan kun mekin tultiin paikalle joten päästiin kotiin syömään ajallaan. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti